Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au mințit că au divorțat. Cei doi sunt încă împreună

 

Au minţit că au divorţat. Motivul? Doar ei îl ştiu! Până una alta, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt, încă, împreună.

Abia acum s-a aflat ziua în care se vor despărţi şi cu acte în regulă. Cât mai au de aşteptat Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua până vor deveni liberi? 

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au fost citaţi să se prezinte în faţa judecătorilor, pentru a divorţa, iar termenul decisiv va avea loc pe 11 aprilie, la Judecătoria Haţeg. 

"Îmi pare rău că m-am luat după Carmen și am mințit că am divorțat, cred că a vrut să îi meargă bine cu actualul iubit. Eu i-am spus că noi putem spune că suntem divorțați, dar uite că s-a aflat că încă suntem căsătoriți. (...) Avem niște contracte împreună, noi la cântare nu ne mai salutăm, în ultimul timp. Nu mai e loc nici să ne mai salutăm. A zis că o să sune oamenii cu care avem contracte să-i pună să aleagă dintre mine și ea", declara Culiță Sterp, la Antena Stars, după ce a fost dat de gol că mințit cu privire la divorț.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI