Căutare Live

Cât costă pijamalele create de Kim Kardashian, în care femeile sunt mai mult dezbrăcate decat îmbrăcate

După ce și-a câștigat notorietatea, Kim Kardashian a știut cum să o folosească în favoarea sa. De-a lungul timpului și-a construit o imagine puternică, care vinde foarte bine. După ce a mizat pe cosmetice, Kim a ales să investească și într-un brand de lenjerie intimă. Recent, a lansat o nouă colecție care s-a vândut ca pâinea caldă, deși modelul pijamalelor este unui inedit.

După ce și-a câștigat notorietatea, Kim Kardashian a știut cum să o folosească în favoarea sa. De-a lungul timpului și-a construit o imagine atât de puternică, care vinde foarte bine. După ce a mizat pe cosmetice, Kim a ales să investească și într-un brand de lenjerie intimă. Recent, a lansat o nouă colecție care s-a vândut ca pâinea caldă, deși modelul pijamalelor este unui inedit.

Profimediaimages.ro

În ianuarie 2022, marca de lenjerie intimă a lui Kim Kardashian, SKIMS, era evaluată la 3,2 miliarde de dolari. De la debutul său în 2019, brandul și-a extins oferta inițială.

Dacă Kim Kardashian a început să vândă body-uri și pantaloni scurți, pijamale și pantaloni de trening, acum are o gamă largă de articole de bază, care include pulovere, halate de dormit.

Citește și: Culori de evitat pentru lenjeria de pat. Experții avertizează împotriva folosirii acestor nuanțe în dormitor

Recent, ea a lansat un produs care a creat vâlvă în social media: pijamale formate din pantaloni foarte scurți și un top care abia acoperă bustul. Pentru ele cere un preț peste medie.

Citește și: Fiica lui Vladimir Putin apelează la tehnici de înfrumusețare extreme. Katerina Tikhonova face tratamente bizare în Germania

Cât costă ultimul model de pijamale lansat de Kim Kardashian

Kim Kardashian a lansat o nouă colecție de lenjerie intimă, inspirată din sentimentul cazării într-un hotel de lux. Prosusele au prețuri cuprinse între 42 și 88 dolari și colecția „SKIMS HOTEL” este deja disponibilă online.

Pantaloni din jerseu, care seamănă izbitor cu o pereche de lenjerie intimă tip shortie, costă 250 de lei. Topul este foarte decupat, conceput pentru a arăta puțin din bust, este mai ieftin, prețul lui fiind de 195 de lei. Practic, setul complet se ridică la suma de 445 de lei.

Citește și: Cum arată Kendall Jenner fără filtre de înfrumusețare. Imaginea ei e departe de realitate

La scurt timp după ce a lansat noua colecție, produsele sunt out of stock, semn că frumoasa Kim Kardashian i-a impresionat pe fanii săi cu noile articolele.

Asta nu face decât să-i crească averea colosală. În aprilie 2021, Kim a vândut 20% din brandul său de make-up KKW Beauty către Coty pentru suma de 200 milioane de dolari. Astfel, valoarea acestui brand a urcat până la 1 miliard de dolari.

Citește și: Culori de perne pe care ar trebui să le eviți. Cum ar putea acestea să-ți afecteze somnul odihnitor

Andrea Bocelli și soția, iubire demnă de film romantic. Cum a început povestea și ce îi ține împreună de-o viață... Cum arată Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, într-un costum de baie minuscul. Cât de provocatoare este ținuta vedet...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x