Antena Căutare

Cât costă studiile fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta urmează cursurile unei școli private

Andreea Marin a răspuns recent unui comentariu venit din partea unui urmăritor ceva mai „cârcotaș”, referitor la școala la care învață fiica ei, Violeta. Tânăra este eleva unei instituții particulare, cu costuri pe măsură. Ce răspuns a dat fosta prezentatoare TV.

Cât costă studiile fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta merge la o școală particulară

Instagram

Ca orice părinte, Andreea Marin își dorește ca educația fiicei sale să fie pusă pe primul plan, astfel că a luat decizia, în urmă cu ceva vreme, să o inscrie pe Violeta la o școală particulară, pentru a se asigura că tânăra are parte de condiții la cele mai înalte standarde.

Școala este cu predare în engleză, astfel că fiica Andreei Marin stăpânește foarte bine această limbă, care este de multă vreme văzută ca una de circulație internațională.

Cât costă studiile fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta este înscrisă la o școală particulară, cu predare în limba engleză

Totodată, și taxele sunt unele pe măsură, având în vedere că nu vorbim de învățământul de stat, iar un urmăritor i-a adresat fostei prezentatoare TV un comentariu ceva mai..intruziv cu privire la acest aspect.

Violeta, fiica Andreei Mărin rezultată din mariajul cu Ștefan Bănică Jr, urmează cursurile unei școli din București, în regim privat, iar unele voci sunt de părere că taxele învățământului particular ar fi unele mult prea mari, existând mai multe diferențe comparativ cu învățământul de stat.

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre educația pe care i-a oferit-o fiicei sale. Cum a ales prezentatoarea să o crească pe Violeta

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, i-a scris o urmăritoare Andreei Marin, în dreptul unei postări.

Vedeta TV nu a rămas indiferentă în urma comentariului și a ținut să dezvolte subiectul. Andreea Marin a explicat că în opinia sa școala internațională nu este una „de lux”, ci doar este mai civilizată decât cele de stat. De asemenea, are și un buget mai accesibil decâte multe altele care oferă aceleași condiții de învățământ.

Cu toate că plătește anumite taxe care nu sunt compatibile cu orice buzunar, fosta prezentatoare TV a subliniat că muncește pentru banii respectivi, iar nimic nu este prea mult atunci când vine vorba de educația fiicei ei.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost replica oferită de Andreea Marin.

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, după cinci ani de relație. Ce sacrificii a făcut iubitul ei: „E mare lucru”

Ce taxe se percep la școala unde învață Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Potrivit informațiilor apărute în presă, citate de Spynews, doar înscrierea a costat 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. Pentru cinci ani de educație, se plătește un total de 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro pentru educația fiicei lor.

Cum s-a lăsat fotografiată Ana Crudu, sora Danielei Crudu, în lenjerie intimă cu dantelă. Cât de bine arată blondina... Prima reacție a Danielei Iliescu, după ce Culiță Sterp a făcut accident și a fugit de la locul faptei: "Prietenii s...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Beneficiile consumului de avocado. Este recomandat să îl integrezi în alimentația ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x