Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cât de frumoasă este fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav! Sofia seamănă izbitor cu tatăl ei! | Foto

Bianca Drăgușanu are cu ce se mândri, are o fetiță la fel de frumoasă ca ea. Vedeta a publicat o imagine adorabilă cu puștoaica, pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu

Instagram / Bianca Drăgușanu

Micuța Natalia Sofia e rodul iubirii dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Relația lor nu a rezistat, însă fetița se bucură de iubirea ambilor părinți.

Micuța Sofia a ajuns o adevărată domnișoară. La cei patru anișori fetița încă locuiește cu bunica ei, la Deva, din cauză că mama, Bianca Drăgușanu este foarte ocupată, la fel fiind și Victor.

Pe Mihai Bendeac îl ştie toată lumea, dar iată cum arată părinții lui! Emilia și Dănuț Bendeac au o relație de invidiat | Foto

Bianca Drăgușanu, așa cum și-a obișnuit fanii, a postat pe instagram, ipostaze inedite din viața personală, printre acestea și o poză nouă cu prințesa Sofia. Fanii au reacționat imediat la frumusețea de fată, iar numărul de like-uri se poate vedea pe contul blondei de instagram.

Fotografia a obținut peste unsprezece mii de aprecieri în mai puțin de 24 ore.

Fanii au admirat atât trăsăturile micuței, cât și stilul vestimentar, operă a mamei sale, desigur. Fetița seamănă leit cu tatăl ei, Victor Slav.

Dragostea plutește în aer! Dani Oțil, nedezlipit de Gabriela Prisăcariu! Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți | Foto

"Dulceață de fetiță!", "O frumusete ❤️", "Cea mai frumoasă fetița!", "Ești foarte frumoasă semeni cu taticul tău", "Sofia, ce cool ești!", "Papusica frumoasa❤️", sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedetea din partea admiratorilor.

Recomandari