Căutare Live

Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților

CRBL, al cărui nume real este Eduard Mihail Andreianu, este tatăl unei fetițe superbe. Alesia a moștenit toate trăsăturile frumoase ale părinților ei și este foarte activă în mediul online.

CRBL, al cărui nume real este Eduard Mihail Andreianu, este tatăl unei fetițe superbe. Alesia a moștenit toate trăsăturile frumoase ale părinților ei și este foarte activă în mediul online

Instagram & Antena 1

În urmă cu un an, CRBL a lăsat totul în spate și a plecat în Valencia, acolo unde își dorește să rămână pentru totdeauna. De atunci, artistul care a câștigat Asia Express sezon 2 a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se ocupe de proiectele pe care le-a început în Spania.

CRBL a devenit faimos pentru talentul său muzical, dar mai ales pentru cel de dansator și coregraf. El s-a lansat în lumea muzicii în anul 2000, ca membru al trupei Simplu.

În prezent, fostul concurent Asia Express, în vârstă de 42 de ani, are relație fericită cu Elena Vascu.

Frumoasa blondină i-a devenit soție în 2008, în cadrul unei ceremonii cu o tematică specială. Doi ani mai târziu, în 2010, a venit pe lume Alesia, fetița lor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 18. CRBL își intră în rolul de ospătar. Ce obstacole a trebuit să depășească vedeta

Cum arată Alesia, fiica lui CRBL

Micuța Alesia seamănă izbitor cu mama sa, Elena, însă a moștenit multe trăsături și de la tatăl său, celebrul CRBL. În imaginile postate pe contul său de Instagram, fiica artistului are mai mereu zâmbetul pe buze.

Fetița, despre care tatăl său a dezvăluit că s-a adaptat de minune în Spania, este activă în social media.

Ultima ei postare de pe Instagram este o serie de imagini realizate într-o excursie cu părinții. Alesia a fost pozată atât singură, cât și în mijlocul părinților, care zâmbesc din tot sufletul.

CRBL a câștigat Asia Express sezon 2

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Pe ultima sută de metri, în Finala Asia Express, sezonul 2, Oase și CRBL au dovedit că merită locul 1 în competiție, după ce au trecut cu brio printr-un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu, CRBL și Oase s-au chinuit să mulgă oile. Faza la care nu te poți opri din râs

"Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon", spunea atunci CRBL.

Karmen Simionescu, imagine rară alături de tatăl ei, Adrian Minune. Cum s-au fotografiat cei doi de Ziua Națională a Rom... Rebeka, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani. Cum arată tânăra și cine i-a cumpărat o mașină de majorat...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri