Căutare Live

Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților

CRBL, al cărui nume real este Eduard Mihail Andreianu, este tatăl unei fetițe superbe. Alesia a moștenit toate trăsăturile frumoase ale părinților ei și este foarte activă în mediul online.

CRBL, al cărui nume real este Eduard Mihail Andreianu, este tatăl unei fetițe superbe. Alesia a moștenit toate trăsăturile frumoase ale părinților ei și este foarte activă în mediul online

Instagram & Antena 1

În urmă cu un an, CRBL a lăsat totul în spate și a plecat în Valencia, acolo unde își dorește să rămână pentru totdeauna. De atunci, artistul care a câștigat Asia Express sezon 2 a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se ocupe de proiectele pe care le-a început în Spania.

CRBL a devenit faimos pentru talentul său muzical, dar mai ales pentru cel de dansator și coregraf. El s-a lansat în lumea muzicii în anul 2000, ca membru al trupei Simplu.

În prezent, fostul concurent Asia Express, în vârstă de 42 de ani, are relație fericită cu Elena Vascu.

Frumoasa blondină i-a devenit soție în 2008, în cadrul unei ceremonii cu o tematică specială. Doi ani mai târziu, în 2010, a venit pe lume Alesia, fetița lor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 18. CRBL își intră în rolul de ospătar. Ce obstacole a trebuit să depășească vedeta

Cum arată Alesia, fiica lui CRBL

Micuța Alesia seamănă izbitor cu mama sa, Elena, însă a moștenit multe trăsături și de la tatăl său, celebrul CRBL. În imaginile postate pe contul său de Instagram, fiica artistului are mai mereu zâmbetul pe buze.

Fetița, despre care tatăl său a dezvăluit că s-a adaptat de minune în Spania, este activă în social media.

Ultima ei postare de pe Instagram este o serie de imagini realizate într-o excursie cu părinții. Alesia a fost pozată atât singură, cât și în mijlocul părinților, care zâmbesc din tot sufletul.

CRBL a câștigat Asia Express sezon 2

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Pe ultima sută de metri, în Finala Asia Express, sezonul 2, Oase și CRBL au dovedit că merită locul 1 în competiție, după ce au trecut cu brio printr-un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Liviu Vârciu, CRBL și Oase s-au chinuit să mulgă oile. Faza la care nu te poți opri din râs

"Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon", spunea atunci CRBL.

Karmen Simionescu, imagine rară alături de tatăl ei, Adrian Minune. Cum s-au fotografiat cei doi de Ziua Națională a Rom... Rebeka, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani. Cum arată tânăra și cine i-a cumpărat o mașină de majorat...
Ultimele știri