Căutare Live

Cât s-au schimbat! Cum arătau Mihai Morar și soția acestuia când și-au început relația: „Din seara când începeam o întotdeaună”

De ziua de naștere a soției lui, Mihai Morar a postat pe rețelele sociale o imagine de pe vremea când relația lor era la început.

Cum arătau Mihai și Gabriela Morar în anul 2005

Prezentatorul de radio și televiziune a postat pe contul său de Instagram prima fotografie pe care a realizat-o cu cea care avea să-i devină soție.

„Prima noastră fotografie, împreună. Din seara când începeam o întotdeaună. La mulți ani, Gabriela-pentru-totdeauna-Morar!”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram.

Mihai Morar are 39 de ani, este căsătorit din anul 2005 cu Gabriela Morar și au împreună trei fiice: pe gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 12 ani și pe micuța Roua.

De-a lungul timpului, cei doi au vorbit despre secretele căsniciei lor trainice.

Care sunt secretele căsniciei lui Mihai Morar

„Secretul căsniciei este respectul. Acesta este cel mai important, apoi iubirea, care s-a transformat din pasiune în respect, odată cu trecerea anilor”, declara în urmă cu 5 ani pentru Click! soția lui Mihai Morar.

În același timp, Mihai consideră că secretul căsniciei este comunicarea și respectarea orgoliului celuilalt. Mihai Morar a povestit pentru Ciao! că era coleg la radio cu Gabriela când s-a îndrăgostit de aceasta și că au făcut nuntă la numai două luni de la începutul relației.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Morar.

Rihanna nu mai arată așa. Cea mai nouă schimbare de look i-a împărțit pe fani în două tabere. Ce și-a făcut... Cum arată și ce meserie are Codruța, soția lui Dan Negru. Cei doi au o familie frumoasă împreună...
Ultimele știri