Antena Căutare

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu: ”Nu cred așa ceva! Este o veste tristă!”

Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață la vârsta de 82, în centrul de îngrijire unde era internată. Deși medicii au intervenit de urgență, aceasta n-a mai putut fi salvată.

Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață la vârsta de 82, în centrul de îngrijire unde era internată. Deși medicii au intervenit de urgență, aceasta n-a mai putut fi salvată.

Cătălin Botezatu a intervenit, în direct, la Antena Stars, la scurt timp după aflarea veștii teribile și s-a arătat dărâmat de durere.

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu: ”Nu cred așa ceva! Este o veste tristă!”

"Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun", a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Ultima apariție a Zinei Dumitrescu la TV! Ce spunea celebra creatoare de modă: ”Nu regret nimic din ce am făcut!”

Cătălin Botezatu, alături de Eugenia Ștefan (Janine), Romanița Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică, Melek Amet sunt oameni lansați în industria modei de către Zina Dumitrescu.

Cine a fost Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu (născută Zenobia Bogoș, n. 16 iunie 1936, Ismail, Regatul Românieia fost o creatoare de modă din România, numită de manechinele și colegii din show-biz „mama modei din România”.

Zina Dumitrescu s-a născut în 1936 în Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești. Aici Zina a terminat liceul economic, apoi a intrat la Facultatea de Drept a Universității din București. Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin. La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.

A fost căsătorită de trei ori, prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl fiului ei, Cătălin, apoi au urmat mariaje cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1, și conferențiarul Costin Dumitrescu, decedat în 2009.

Ultima apariție a Zinei Dumitrescu la TV! Ce spunea celebra creatoare de modă: ”Nu regret nimic din ce am făcut!”... Romanița Iovan, reacție sfâșietoare după moartea Zinei Dumitrescu: ”Rămâi blocat la astfel de știri!”...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x