Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce a apărut pe contul Vulpiței. Prima postare după ce a plecat la Blăgești | FOTO

Pe contul de socializare al Vulpiței a apărut o postare care a atras multe comentarii din partea urmăritorilor. Este prima de când Veronica a ajuns la Blăgești.

Veronica a pus prima postare după ce s-a întors acasă, la Blăgești. Este o fotografie în care apare fiica soților Stegaru.

Vestea că serialul soților Stegaru s-a terminat a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta ca totul să ia sfârșit atât de repede. După opt luni în care au surprins pe toată lumea cu situațiile lor care mai de care mai inedite, cu scandalurile și certurile în direct, Veronica și Viorel s-au întors acasă, la Blăgești, la fetița lor.

Loredana Groza, apariție care îți taie respirația. Fotografia care a creat un val de reacții | Foto

Doar că, odată cu dispariția lor d epe micile ecrane, Vulpița și Viorel au dispărut și de pe rețelele de socializare, timp de câteva zile.

Recent, Veronica, însă, s-a întors pentru a le oferi fanilor ei, o fotografie în care apare fiica lor. Fața fetiței este , însa acoperita, pentru a nu se vedea, iar acest lucru i-a nemulțumit pe admiratori, care voiau să știe cum arată fiica soților Stegaru.

Comentariile au curs în lanț, pe contul de socializare al tinerei din Blăgești.

Cum au reacționat fanii Vulpiței

Desigur că fanii au reacționat imediat la postarea Veronicăi, întrecându-se unii pe ceilalți în comentarii care mai de care. Și dacă unii i-au urat numai de bine, alții au vorbit tare urât la adresa tinerei din Blăgești, fiind de părere că nu trebuia să plece niciodată de lângă micuța ei. Viorel a repostat și el fotografia cu copila, pe contul lui de Instagram.

❤️

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

”Bună ziua Veronica de ce nu-i areți și față să o vedem. Oricum seamă pe tine, ❤️👏👏👏/ Mie dor de voi la tv/ Ia fata cu tine la București și gata nu ai ce face toată viața acolo Vero e păcat de tinerețea ta ai grijă de tine 🥺❤️❤️❤️❤️”, sunt câteva dintre reacțiile pozitive.

Recomandari