Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Nicole Poturalski la doar cateva zile de la confirmarea relatiei cu Brad Pitt. Fanii, înnebuniți: ”E un bărbat norocos!”

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar acum a făcut furori cu o fotografie pe care a postat-o pe Facebook. 

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Nicole Poturalski la doar cateva zile de la confirmarea relatiei cu Brad Pitt. Fanii, înnebuniți: ”E un bărbat norocos!”

Profimedia Images

Nicole Poturalski, în vârstă de doar 27 de ani, este un supermodel german și se mândrește, evident, cu un trup perfect sculptat. În urmă cu câteva ore, ea și-a înnebunit prietenii virtuali cu o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese.

”Vara s-a încheiat.”, a scris ea în dreptul imaginii în care apare foarte tristă. Fanii, însă, au consolat-o spunându-i cât de frumoasă este. ”Arăți minunat.”, ”Brad e un bărbat norocos”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

summer is over 🌊

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

Brad Pitt a vrut să o înfurie pe Angelina Jolie? Ce gest a făcut, pentru noua lui iubită, care este măritată

Brad Pitt a fost fotografiat, în Franța, alături de o tânără cu 29 de ani mai tânără, despre care, presa din SUA susține că ar fi noua sa iubită. Cei doi au petrecut câteva zile împreună la castelul Miraval pe care actorul l-a cumpărat alături de fosta sa soție, Angelina Jolie, cu 67 milioane de dolari, scriu publicațiile Hello Magazine și US Magazine.

Noua iubită a lui Brad Pitt este măritată cu un om de afaceri milionar, de 68 de ani. Tabloidele din străinătate au dezvăluit totul

Nicole Poturalski, care a fost fotografiată alături de Brad Pitt în urmă cu câteva luni, este căsătorită cu Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, cu care, potrivit publicaţiei Mail Online, ar avea "un mariaj deschis". Se pare că actorul şi modelul s-au cunoscut la restaurantul Borchardt din Berlin, pe care îl deţine omul de afaceri Roland Mary.

Nicole Porturalski este un model de succes, care folosește apelativul Nico Mary pentru scenă, și a apărut pe coperțile mai multor reviste mari din Germania. Tânăra este din Bergkamen și are origini poloneze, conform Daily Mail. Acesta ar vorbi nu mai puțin de cinci limbi străine.

Recomandari