Antena Căutare

Ce a făcut Cristian Cioacă ca fiul său și al Elodiei Ghinescu să nu se prezinte în fața judecătorilor

Cristian Cioacă a solicitat să i se șteargă din cazier condamnarea primită pentru accesarea ilegală a e-mail-ului Elodiei Ghinescu, însă s-a răzgândit la primul termen, când au fost citați fiul său și hackerul care l-a ajutat pe polițist să spargă e-mail-ul soției.

Cristian Cioacă a solicitat să i se șteargă din cazier condamnarea primită pentru accesarea ilegală a e-mail-ului Elodiei Ghinescu, însă s-a răzgândit la primul termen, când au fost citați fiul său și hackerul care l-a ajutat pe polițist să spargă e-mail-ul soției.

În 2009, procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Cristian Cioacă și Adrian Nițu, hackerul care s-a dovedit că a participat la spargerea e-mail-ului Elodiei Ghinescu.

Conform Spynews, aceștia acuzau că „inculpatul Cioacă Constantin Cristian, cu sprijinul învinuitului Breazu Marius, a accesat fără drept sistemul informatic al serverelor de e-mail unde erau stocate mesajele avocatei Ghinescu Elodia-Marilena şi l-a determinat pe inculpatul Niţu Marin Adrian să acceseze, de asemenea fără drept, sistemul informatic al serverelor de e-mail, pe care erau stocate mesajele de la adresa e-mail a avocatei Ghinescu Elodia-Marilena, încălcând astfel măsurile de securitate prin folosirea în mod fraudulos a numelui de utilizator şi a parolei de autentificare – fără a fi titulari ai acestora – şi să transfere date informatice în alte sisteme informatice“.

Citește și: Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat

Ce a făcut Cristian Cioacă ca fiul său și al Elodiei Ghinescu să nu se prezinte în fața judecătorilor

În proces, hackerul Adrian Nițu a primit pedeapsa de un an și jumătate cu suspendare. De cealaltă parte, Cristian Cioacă a fost condamnat la 2 de ani de închisoare pentru fapta menționată.

El a atacat decizia, însă pare că s-a răzgândit după ce fiul său și Nițu Adrian au fost citați.

”Ia act de retragerea contestaţiei în anulare formulată de contestatorul Cioacă Constantin Cristian împotriva deciziei penale nr. 524 din data de 22.10.2014 pronunţată de Curtea de apel Brașov. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul la plata sumei de 200 lei către stat cu titlu de cheltuieli judiciare. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 680 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, se avansează Baroului Brașov din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”, a decis instanța.

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă, este minor și se află în grija mătușii din partea tatălui. În urmă cu un an,ajutat de tutorele său legal, băiatul înainta în 2022 o cerere de schimbare a numelui. Patrick dorea să renunțe la numele Cioacă și să îl preia pe cel al familiei care îl crește: Ene.

Se pare că Patrick are o relație bună cu tatăl său, însă nu și cu familia mamei sale. Potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu, băiatul o consideră vinovată pe bunica maternă pentru faptul că părintele lui este încarcerat.

Citește și: Ce s-a ales de fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă. Avea doar doi ani jumătate când mama a dispărut

Motivul pentru care chef Florin Dumitrescu nu își deschide propriul restaurant. Ce îl nemulțumește pe îndrăgitul bucătar... Dani Oțil, imagine emoționantă din perioada copilăriei. Cum a apărut prezentatorul TV pe rețelele sociale...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x