Ce a făcut Denisa Tănase imediat după nunta cu Mircea Brânzei. Fosta cântăreață Bambi a mărturisit un detaliu mai puțin știut

Denisa Tănase trăiește clipe de vis alături de soțul său Mircea Brânzei. Cei doi și-au unit destinele de curând într-un loc de poveste, iar imediat după ce au spus "DA" pentru un drum presărat de iubire, au profitat de o vacanță exotică, departe de ochii lumii.

Denisa Tănase

Instagram/Denisa Tănase

Imediat după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, fosta cântăreață din trupa Bambi și-a luat un concediu binemeritat, profitând de plaja fierbinte și de valurile mării.

Denisa a mărturisit că are parte de prima zi de concediu din acest an, după multe luni de muncă în care nu a luat pauză: "Prima zi de concediu, după multe zile de muncă. Happy me", a scris Denisa Tănase pe InstaStory.

Puțini sunt cei care știu că Denisa Tănase muncește extrem de mult pentru afacerea sa după ce a renunțat la muzică. Aceasta și-a concentrat toată energia asupra brandului și a lăsat la o parte orice altă activitate doar pentru a crește cu succes notorietatea businessului său.

Aceasta a muncit neîncetat la creșterea afacerii sale cu parfumuri și creme, iar după munăcă vine și răsplata! Fosta cântăreață și-a oferit timp pentru relaxare alături de soțul său, în calitate de proaspătă mireasă. Cântăreața din fosta trupă Bambi s-a căsătorit cu Mircea Brânzei, într-o locație de lângă Nisa, orașul supranumit "capitala Coastei de Azur".

Denisa Tănase, aparițe rafinată la nuntă. Afacerista a îmbrăcat o rochie de mireasă specială

Denisa Tănase și Mircea Brânzei și-au spus "DA" într-un cadru de poveste pe Riviera Franceză. Pe meleaguri distinse, cei doi au decis că este momentul ca drumul vieții să fie străbătut împreună de-acum înainte. Cei care le vor fi "părinți spirituali" sunt Florina și Ovidiu Onețiu, prietenii lor buni.

Afacerista a purtat o rochie superbă, simplă care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Look-ul de mireasăa fost completat de o coafură lejeră și un machija natural care i-a evidențiat frumusețea cu care a înzestrat-o natura.

Cei doi îi au alături de ei pe cei mai apropiați și dragi oameni din viața lor, într-un loc care îi umple de bucurie. Rochia de mireasă a Denisei Tănase este albă, cu umerii goi și o trenă lungă. Deși este foarte simplă, mireasa strălucește la brațul soțului său.

Denisa Tănase are 36 de ani și a mai fost căsătorită. Ea a avut o relație cu medicul Cornel Brotac, pe care Denisa l-a cunoscut la vârsta de 19 ani. Cei doi s-au despărțit însă după cinci ani de relație și patru ani de căsătorie. La scurt timp după divorț, Denisa Tănase s-a mutat cu sora ei, Raluca, deși au recunoscut că sunt destul de diferite ca temperament.

Trupa Bambi a luat naștere în 1999, iar în 2000 fetele au lansat primul videoclip al lor, pentru piesa Doi ochi căprui. Formația de muzică pop a cunoscut un succes răsunător, iar în 2011 au câștigat Discul de Aur pentru unul din albumele lor. Trupa s-a destrămat în 2015. După despărțirea lor, când fetele aleseseră să aibă proăriile proiecte muzicale, Denisa a fost cea care a declarat că trupa Bambi nu mai funcționează așa cum își doreau și au ales drumuri separate.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri