Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce a postat rapperul 50 Cent despre Daniela Crudu, pe pagina sa de Facebook

Daniela Crudu și-a lăsat fanii mască după ce a arătat tuturor ce mesaj a publicat celebrul rapper 50 Cent despre ea, pe rețelele de socializare!

Ce a postat rapperul 50 Cent despre Daniela Crudu

Daniela Crudu, fosta asistentă TV, acum în vârstă de 31 de ani, a postat recent pe pagina sa oficială de Instagram un detaliu ce i-a uluit pe fanii săi.

Ce a postat rapperul 50 Cent despre Daniela Crudu, pe Facebook

Mai exact, focoasa brunetă a arătat prin intermediul unui InstaStory că celebrul rapper 50 Cent din Statele Unite ale Americii a postat, în trecut, un mesaj despre ea, pe pagina sa oficială de Facebook!

citește și: Toată lumea știe cum arată Daniela Crudu, dar stai sa vezi ce soră frumoasă are! | Foto

Ca să nu existe motive de dubii, Daniela Crudu a făcut o captură foto, pentru a reaminti fanilor săi cât de celebră este.

Ce a postat rapperul 50 Cent despre Daniela Crudu, pe pagina sa de Facebook

Ce a postat 50 Cent despre Daniela Crudu

Rapperul 50 Cent a dat în trecut un share la o postare în care se vorbea despre un dublu accident vestimentar al vedetei din România.

citește și: Vei rămâne surprins să vezi cum arată Daniela Crudu fără pic de machiaj! Vedeta și-a uimit fanii | Foto

Decolteul ținutei purtate de Cruduța a fost atât de amplu, încât inevitabilul s-a produs și aceasta a arătat publicului mai mult decât și-ar fi dorit.

Postarea despre „prezentatorea din România care a avut dublu accident vestimentar” s-a viralizat rapid pe internet și a ajuns inclusiv pe pagina oficială a celebrululi rapper 50 Cent, care a dat un share pentru fanii săi.

Recomandari