Antena Căutare

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Regretatul actor deținea 4 terenuri, 3 case de vacanță și mai multe depozite bancare

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o avere substanțială formată în mare parte din case, terenuri și depozite bancare.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Hepta

În ultima declarație de avere semnată de Alexandru Arșinel în anul 2020, erau enumerate posesiunile actorului. Conform declarației de avere, artistul care s-a stins din viață pe 29 septembrie 2022 deținea 4 terenuri, 4 locuințe și conturi și depozite bancare.

Astfel că, averea lăsată în urmă de Alexandru Arșinel este compusă din două terneuri la Dolhasca (localitatea natală), intravilan și extravilan, moștenire de la părinți, un teren la Sinaia de 525mp și un teren La Samurcași-Crevedia, județul Dâmbovița de 663 mp.

Totodată, din averea lăsată de regretatul Alexandru Arșinel fac parte 3 case de vacanță și un apartament (casele de vacanță în Sinaia, Dolhasca și Samurcași Crevedia și apartamentul în București, de 225 mp).

Citește și: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Puțini o știu pe femeia cu care actorul era căsătorit din 1968

Câți bani deținea în conturi Alexandru Arșinel. Ce avere lasă în urmă regretatul actor

Actorul deținea 13 conturi și depozite bancare la mai multe bănci, dintre care nouă în lei, trei în euro şi unul în dolari. Valoarea depozitelor bancare în lei însumează 1.006.353 RON, cele în Euro înseumează 33.913 Euro, iar în dolari Alexandru Arșinel deținea în cont 1538 de Dolari.

Tot în declarația de avere din 2020 Alexndru Arșinel preciza că avea 3 pensii: pensia de stat - 73.512 de lei anual, indemnizație/ pensie de revoluționar - 33.720 lei anual, pensie de handicap - 10.800 lei anual.

Totodată, Alexandru Arșinel încasa în 2020 un salariu de 79.366 de lei anual ca director adjunct al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

De asemenea, regretatul actor primea bani și din drepturi de autor: 30.120 lei anual. De asemenea, Alexandru Arșinel deținea și un autoturism cumpărat second hand. Actorul mai avea și o colecție de timbre românești, cu o valoare estimată la 5.000 de euro.

Averea impresionantă va fi împărțită de cei doi copii ai săi.

Citește și: Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Actorul își pregătise din timp locul de veci, în urma problemelor de sănătate grave

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat maestrul Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a avut o stare de sănătate precară în ultimii ani, confruntându-se cu mai multe afecțiuni de ordin medical. Actorul a fost internat în urmă cu ceva ani pentru probleme cardiace, suferind și o operație prin intermediul căreia i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. În timpul pandemiei de COVID, Arșinel și soția lui s-au infectat și cu SARS-CoV-2.

Cu câțiva ani în urmă, în 2013, artistul a trecut și printr-un transplant renal. De asemenea, marele actor era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială, suferind totodată și 5 intervenții chirurgicale la coloană.

Alexandru Arșinel se afla internat la Spitalul Universitar din Capitală încă din data de 15 septembrie, atunci când a fost adus de urgență. La scurt timp, medicii au luat decizia să îl transfere pe actor la secția ATI, având în vedere istoricul său medical.

Se pare că actorul ajunsese din nou pe mâna medicilor după ce a făcut răni adânci din cauza statului prelungit în pat. Actorul ar fi fost internat la Terapie Intensivă și luna trecută, pe data de 18 august, pe secția de urologie a Institutului clinic Fundeni din București, în urma unei presupune infecții.

Din cauza problemelor grave de sănătate, maestrul pierduse considerabil în greutate și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile. Familia regretatului actor luase decizia de a-l transfera la un cămin pentru vârstnici, pentru a avea parte de îngrijire medicală de specialitate. Arșinel și-a petrecut ultimele luni de viață între azilul de bătrâni și internările la spital.

Cât costă bolidul de lux pe care și l-a achiziționat Mario Fresh. Artistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de s... Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Puțini o știu pe femeia cu care actorul era căsătorit din 1968...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x