Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce bine arată mama Loredanei! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis jurata "X Factor", de ziua ei | Foto

Astăzi este zi de sărbătoare în familia Loredanei! Vedeta își serbează mama, pe Leonida Groza, căreia i-a transmis un mesaj emoționant cu prilejul zilei sale de naștere.

Loredana

Instagram / Loredana Groza

Loredana a transmis prin intermediul rețelelor de socialiare o urare pentru cea care i-a dat viață. Cu ocazia acestei zi speciale, cântăreața a publicat și o poză pe rețelele de socializare, în imagine apărând cele două, iar prietenii virtuali i-au făcut mamei Loredanei multe urări aniversare.

Prietenii virtuali ai vedetei au observat și asemănarea fizică dintre Loredana și mama ei, doamna Leonida menținându-se foarte bine. Vedeta a ținut să-i dedice și câteva versuri dintr-un cantec.

Nepoțica Deliei a făcut testul Covid-19. Reacția micuței e adorabilă și a fost surprinsă pe cameră | Video

Deși mulți nu știu, mama Loredanei, fiind cadru didactic, i-a fost fiicei ei nu numai mentor în viață, ci și învățătoare, ajutând-o pe micuța Loredana să învețe să scrie și să citească.

"Happy Birthday to my amazing Mam!! I Love You Leo!❤️
I’m so blessed to have you by my side!🙏🏻 (La mulți ani minunata mea mamă !! Te iubesc Leo! ❤️ Sunt atât de binecuvântată că te am lângă mine!)

“Mama doar Mama fara a fi datoare iti da tot ce-n suflet are
Mama doar Mama uitand parca de sine
Ea traieste doar prin tine..
Mama.. doar Mama”
Te iubesc❤️ ~Lori", a scris Loredana.

Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai de succes cântărețe de pe scena muzicală din România, fiind adesea supranumită „divă”. Din anul 1998 este căsătorită cu Andrei Boncea și au împreună o fiică, pe Elena.

Premiera noului sezon X Factor

Sezonul „X Factor” cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Delia și Loredana, la pupitrul X Factor, la 20 de ani de la prima colaborare. Al nouălea sezon va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Recomandari