Antena Căutare

Ce dietă a ținut Monica Anghel. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme

Monica Anghel, concurenta de la emisiunea Te cunosc de undeva!, a reușit să slăbească 25 de kilograme cu ajutorul unei diete care a făcut minuni.

monica anghel
Ce dietă a ținut Monica Anghel. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme

Frumoasa artistă formează un cuplu alături de Marcel Pavel în emisiunea Te cunosc de undeva! unde concurează împotriva altor artiști consacrați din România. Monica a trecut prin numeroase schimbări în ultimii 3 ani, dar cea mai drastică schimbare este pierderea în greutate. Ea a slăbit în 2019 20 de kilograme în 5 luni, iar dieta ei a ajutat-o să continue să mai piardă câteva kilograme.

Monica a declarat într-un interviu pentru forummamici.ro că a slăbit prin intermediul unei diete disociate. Artista a dezvăluit meniul ei, explicând ce mânca la fiecare masă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura - fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor... si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza”, a dezvăluit vedeta.

Dieta Monica Anghel

Micul dejun constă în: ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puţin grasă sau cu caşcaval semidegresat şi un ardei gras (verde sau roşu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor.

Prima gustare a zilei este formată dintr-un măr sau o felie de ananas și câteva migdale.

La prânz, Monica mânca: ciorbă de legume, cu carne şi cu ou bătut pe deasupra (Atenţie! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau muşchiuleţ de porc cu sdalată (păpădie, roşii cherry etc).

Gustarea a doua consta în sana sau chefir semidegresate, iar la cină mânca un bol cu salată, pește alb sau curcan, potrivit clickpentrufemei.ro.

De ce s-a crezut că Fuego e fiul Irinei Loghin. Ce relație e, de fapt, între ei... Vulpița Veronica, amenințată cu moartea! Cine vrea să-i ia copilul, după ce va naște tânăra din Blăgești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x