Antena Căutare

Ce diferență de vârstă există între Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România. Cine este mai mare și cu cât

Oana Matache și Radu Siffredi fac parte din cele nouă cupluri care au acceptat provocarea Power Couple România de la Antena 1. Iată ce diferență de vârstă există între cei doi parteneri. Cine e mai mare și cu cât.

Ce diferență de vârstă există între Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România. Cine este mai mare și cu cât Galerie
Ce diferență de vârstă există între Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România. Cine este mai mare și cu cât | Antena 1

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi a fost una destul de controversată la început, pentru că sora Deliei era căsătorită cu Răzvan Miheț, cu care are și doi copii, în momentul în care l-a cunoscut pe artist.

Ulterior, Oana a divorțat și a confirmat relația cu Radu, la începutul anului 2023. Cei doi au dovedit că nimic nu poate sta în fața iubirii lor, nici măcar diferența de vârstă.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Delia și Oana Matache. Sora juratei iUmor a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația lor

Ce diferență de vârstă există între Oana și Radu de la Power Couple România

Oana Matache spunea că și-a cunoscut actualul iubit, pe Radu Siffredi, la filmările unui videoclip al unui prieten comun. La câteva luni distanță, cei doi aveau să înceapă o frumoasă relație de iubire.

Potrivit click.ro, se pare că Oana Matache și Radu există o diferență de vârstă de cinci ani, sora Deliei având 33 de ani, în timp ce el 28 de ani.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului.”, a povestit Oana Matache, invitată alături de iubitul ei la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni.”, a mai povestit ea.

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă.”, a completat Radu despre începutul relației lor, pe care îl descriu „în stilul generației Z”.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiesc Oana și Radu Siffredi de la Power Couple România. Imagini din interiorul locuinței

Oana Matache și Radu Siffredi, despre experiența Power Couple România

Cu o relație înfiripată în urmă cu un an, Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în competiția Power Couple România – La bine și la greu din postura celui mai tânăr cuplu din reality-show.

„Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple, deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să îți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început.”, a declarat Radu, căruia i-a și aparținut ideea de a participa în cea mai așteptată și incitantă întrecere a cuplurilor.

De cealaltă parte, Oana mărturisește că a fost mai rezervată în fața acestei perspective, dar că a acceptat, în cele din urmă, să intre în concurs datorită lui Radu, partenerul său de viață despre care spune că o ajută mult să iasă din zona de confort și o încurajează să își atingă potențialul, pe plan personal, dar și artistic.

Cu ce se ocupă Elena Boncea, fiica Loredanei. Tânăra nu a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama ei... Minodora a trecut printr-o operație delicată. Ce se întâmplă cu artista: „A fost cu anestezie generală, a durat 4 ore”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x