Căutare Live

Ce face Codin Maticiuc cu banii obținuți din vânzarea cărții cu Nuțu Cămătaru. Acesta nu va dona banii cum se aștepta toată lumea

Codin Maticiuc a avut parte de un succes fulminant alături de Nuțu Cămătaru după lansarea biografiei „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Aceștia au ajuns să scoată tiraje de 10.000 de exemplare, iar cartea s-a vândut ca pâinea caldă. Aceștia au strâns bani frumoși, însă cu sumele adunate au ales să facă altceva și nu donații, cum toată lumea se aștepta.

În spatele unei cărți vândute atât de bine stau ore de muncă și ani! Codin Maticiuc a lucrat cinci ani pentru volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, timp în care a stat cu eroul poveștii să vadă cum își trăiește viața.

Antena 1/Hepta

Omul de afaceri a început cu lansarea cărților încă din 16, atunci când a scos pe piață „Consumatorul de suflete”, însă cea cu Nuțu Cămătaru a bubuit pe piață și în media, iar cei doi își împart sumele conform unui contract strict.

”Am scos al treilea tiraj, de 10.000 de exemplare, imediat după Anul Nou, însă din datele mele bate la ușă un al patrulea tiraj. Vând în medie circa 100 de cărți pe zi”, a spus Codin Maticiuc pentru o publicație.

Ce va face Codin Maticiuc cu banii obținuți din vânzarea cărții „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”

Nuțu Cămătaru încasează o parte din banii obținuți prin vânzarea cărții. Codin Maticiuc a mărturisit că nu poate dezvălui sumele pe care eroul cărții le primește: „Am un contract clar cu el, așa că o bună parte din bani merg la el. Nu vă pot spune procentul sau suma, fiindcă este strict confidențial!”.

„Fiecare leu obținut din această carte va fi cheltuit pe distracții. Sau pe nevoi absolut personale, fără să aibă nici cea mai mică legătură cu proiectele mele de caritate. Nu schimb nimic din această decizie. Banii ăștia îi voi bea, vor fi bani doar pentru distracție la vară sau mai știu eu când! E bună și distracția omului la ceva!”, a precizat Codin Maticiuc pentru playtech.

El a explicat pentru sursa citată și de ce a ales să folosească banii în folos personal. Acesta spune că în cazul în care ar folosi altfel banii decât în scopuri personale ar putea fi acuzat că s-a implicat în proiecte caritabile cu bani proveniți din surse controversate.

Citește și: Codin Maticiuc, mărturisiri despre banii acumulați până la 41 de ani: „Am cheltuit câteva milioane”

În spatele unei cărți vândute atât de bine stau ore de muncă și ani! Codin Maticiuc a lucrat cinci ani pentru volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, timp în care a stat cu eroul poveștii să vadă cum își trăiește viața. A petrecut timp în cercurile sale, la nunți, petreceri, în sălile de tribuna, ba chiar la pușcărie l-a vizitat.

„I-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile de viață și familia”, a spus Maticiuc la lansarea cărții.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice

Anne Hathaway, de nerecunoscut după ce a apelat la o schimbare de look radicală. Cum a fost surprinsă de paparazzi... Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic. Cât cere soția lui Viorel Lis pentru o ședință de tratament. Prețul este n...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x