Antena Căutare

Ce face Vulpița de când nu mai este la Acces Direct. Transformare totală

Mirela Vaida a anunțat că soții Stegaru nu mai apar la Acces Direct printr-un mesaj în ediția de luni.

Soții Stegaru au plecat acasă la fetița lor. Au niște bănuți, experiență și o familie frumoasă de care trebuie să se ocupe.

"Doamnelor și domnilor, astăzi după aproape 8 luni de Vulpița și Viorel, telenovela s-a terminat. Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar și vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat.", a spus Mirela Vaida.

Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

Ajunsă acasă, Viorica s-a hotărât să facă ceva ieșit din comun. Ce este mai potrivit decât o schimbare de look? Și-a luat vopsea de păr și a făcut un video pentru fanii ei, așa cum a învățat în Capitală.

"Vreau să fac o schimbare, o transformare. Vreau să-mi vopsesc și eu părul. Să fac o transformare frumoasă. Nu mai îmi place culoarea părului meu. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul. Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid."

Cum arată Shakira în costum de baie. Imaginea a strâns peste 4 milioane de like-uri... Știința din spatele dietei lui Rebel Wilson. Cum a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x