Căutare Live

Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice

Numele lui Nuțu Cămătaru este pe buzele tuturor. Numele ”Dresorului de lei și de fraieri”, așa cum se intitulează în noua sa carte, în care vorbește despre viața sa, este cunoscut de toată lumea. Cu toate acestea, viața lui a fost mereu privată, motiv pentru care puțini știu cine e fiica lui, Oana Balint.

Numele lui Nuțu Cămătaru este pe buzele tuturor. Cu toate acestea, viața lui a fost mereu privată, motiv pentru care puțini știu cine e fiica lui, Oana Balint

Hepta.ro

Nuțu Cămătaru este considerat unul dintre cei mai temuți interlopi din România. Recent, acesta a lansat o carte, împreună cu Codin Maticiuc, în care povestește evenimente importante din viața lui.

Cine este și cum arată Oana Balint, fiica lui Nuțu Cămătaru

O prezență foarte discretă, Nuțu Cămătaru, al cărui nume real e Ion Balint, a ezitat să vorbească despre familia sa.

De aceea, puțini știu că are o fiică superbă, care i-a atras atenția chiar și lui Cătălin Botezatu.

Oana are 32 de ani și este posesoarea unor atuuri fizice de invidiat. Deși preferă să nu epateze, pe oriunde apare, ea reușește să întoarcă priviri.

Fiica lui Nuțu Cămătaru este căsătorită și are două fete, însă se menține într-o formă fizică de zile mari.

Citește și: Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele

În urmă cu câțiva ani, Oana Balint trezea interesul lui Cătălin Botezatu, care spunea că are un viitor promițător în modelling. Deși a cochetat o perioadă cu moda, fiica lui Nuțu Cămătaru și-a găsit alte preocupări.

„Oana este specială și ar putea oricând să îmbrățișeze cariera de modeling. Are potențial, trăsături frumoase și este genul de femeie după care întorci capul pe stradă. Eu unul aș vrea ca Oana să apară în prezentările mele de modă”, spunea la vremea respectivă Cătălin Botezatu.

Ce spune Nuțu Cămătaru despre familia sa

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

La lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”, bărbatul spunea că i-a ajutat pe toți copiii săi să pună bazele unor afaceri legale și i-a încurajat să nu încalce legea.

Citește și: Maimuţele lui Nuţu Cămătaru au o casă nouă: grădina zoologică din Târgu Mureş. Cum s-au adaptat

”Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă.”, a declarat temutul Nuțu Cămătaru.

Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele... Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri: „Mor de frică”. La cei 50 de ani ai săi îndrăgitul chef are grijă de aspe...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri