Antena Căutare

Ce îi împiedică pe Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu să divorțeze. Cei doi sunt blocați, de trei ani, prin tribunale

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu trei ani și tot de atunci se luptă prin tribunale pentru finalizarea legală a divorțului. De fiecare dată mai apare câte un motiv care îi împiedică să ducă procesul la final.

colaj instagram claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu vrea ca divorțul să fie finalizat cât mai rapid | Instagram

Cei doi s-au despărțit în 2019 și de atunci tot încearcă să finalizeze divorțul, însă de fiecare dată intervine câte un detaliu nou, pentru care trebuie aduse probe.

Pe de-o parte, Claudia Pătrășcanu susține că ea este deschisă discuțiilor și chiar îl cheamă pe fostul soț la discuții amiabile.

Claudia Pătrășcanu, despre piedicile divorțului:" Mereu mai intervine ceva. Eu vreau să fie pace"

Potrivit Libertatea, Claudia susține că ea își dorește să se termine mai repede acest proces de divorț, însă tatăl copiilor ei nu vrea să coopereze.

Urmează și procesul joi, un alt termen, alte situații. Sper să fie ultimul. Nu cred că va fi ultimul, pentru că este destul de dificil și complicat. Vreau să vorbesc doar de bine, restul vom vedea ce o să se întâmple, las instanța.

Trebuia să se încheie acest divorț, însă de fiecare dată mai apare câte ceva și cumva trebuie să venim cu probe, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit sursei menționată.

Citește și:Cât de bine arată Claudia Pătrășcanu în costum de baie. Fosta soție a lui Gabi Bădălău se răsfață în vacanță

Artista a mai dat de înțeles că Gabi este cel care mereu pune piedici.

Se întâmplă câte ceva pentru că există un comportament al cuiva și cumva tot timpul mai dă cu stângul în dreptul. Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi…

Insist să stăm de vorbă, să discutăm, pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm, pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață.

Artista consideră că ei ar trebui să discute ca doi oameni maturi, mai ales pentru binele copiilor lor, care au crescut acum și înțeleg altfel lucrurile.

Citește și:Reacția acidă a lui Gabi Bădălău după acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu. Ce anume i-a reproșat mamei copiilor săi

Cred că ar trebui ca doi oameni maturi să stăm la o masă rotundă și cumva să să se termine acest divorț. Nu sunt supărată, eu tot insist, eu sunt un om bun. Să fie pace și liniște pentru copiii mei și ai lui Gabi, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Pe de altă parte, artista a precizat că este foarte îngrijorată atunci când copiii ei merg în vizită la tatăl lor, din cauza anturajului lui, în primul rând.

Mă îngrijorez atunci când copiii merg la Gabi. De multe ori, bineînțeles, din cauza anturajului, comportamentului și tot ce se întâmplă.

Da, recunosc, sunt mamă, este normal. Eu cred că și public s-a văzut foarte mult ceea ce face el și atunci asta este și îngrijorarea mea. În timpul căsniciei îmi spunea că sunt cea mai bună mamă, a mai spus Claudia Pătrășcanu, potrivit sursei menționată.

Adevărul despre relația lui George Simion cu Iulia Burcea. Femeia neagă că s-ar cunoaște cu liderul AUR. „S-a creat o co... Care este pasiunea secretă a lui Șerban Copoț. Îndrăgitul prezentator TV tocmai a câștigat aurul la o competiție interna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x