Căutare Live

Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri: „Mor de frică”. La cei 50 de ani ai săi îndrăgitul chef are grijă de aspectul fizic

Patrizia Paglieri este un chef cunoscut în România, iar recent a concurat la Asia Express, alături de fiul său, remarcându-se prin înfățișarea impecabilă și rujul roșu perfect aplicat.

Chef Patrizia Paglieri are 50 de ani

Antena 1

Patrizia Paglieri are grijă la siluetă și este adepta injecțiilor cu acid hialuronic și botox, însă la bisturiu nu a apelat și nici nu și-ar dori să o facă. În ceea ce privește aspectul său fizic, italianca în vârstă de 50 de ani are grijă să nu ia în greutate și să aibă un ten de care să fie mândră. Totuși, Patrizia nu-și dorește să arate la 50 de ani ca la 20.

„Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții. Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani.

În ultimii doi ani nu am stat foarte mult în bucătărie și a fost foarte ușor să-mi păstrez aceeași greutate. Nu am mai gătit toată ziua! Oricum, și atunci când stăteam în bucătărie nu mă îngrășam. Mă săturam doar de la miros și nu gustam încontinuu”, a spus Patrizia Paglieri, pentru cancan.ro.

Citește și: Ce mașină conduce Francesco, fiul Patriziei Paglieri. Cât costă bolidul pe care îl împarte cu mama lui

Patrizila Paglieri, despre operațiile estetice: „Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă”

Chef Patrizia a povestit că apelează la injecțiile cu acid hialuronic și botox la fiecare 7 luni.

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă”, a spus Patrizia.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 28. Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi

Patrizia a mărturisit că o-ar fi plăcut să aibă implant mamar, dar se teme de intervențiile chirurgicale:

„Pentru mine nu e așa important aspectul fizic. Contează doar așa cum contează pentru orice femeie, dar eu și dacă n-am sânii perfecți nu-mi afectează meseria, nici relația cu partenerul. Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema! Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie.

Patrizia Paglieri a participat la Asia Express, alături de fiul ei, Francesco, iar la fiecare probă, sau misiune, italianca avea părul aranjat și rujul roșu pe buze, semn că italianca are grijă de înfățișarea sa în orice circumstanțe. Patizia și Francesco au părăsit competiția Asia Express la finalul etapei din Georgia, iar fanii au apreciat parcursul acestora în show.

Ulterior, Patrizia Paglieri a participat la ediția specială de Chefi la cuțite, alături de colegii săi din Asia Express. Ediția de „Chefi la cuțite”, unde „Asia Express a gătit”, a fost câștigată, firește de chef Patrizia.

Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice... O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Cum arată acum, la 44 de ani, și ce familie frumoasă are...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x