Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce legătură exista între Ina de la "Mireasa" și clanul Duduienilor al cărui lider era Emi Pian!

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost înjunghiat de Napi, membru al grupării Rinu din Chitila. Cele două clanuri erau cunoscute ca fiind rivale.

Ce legătură exista între Ina de la "Mireasa" și Emi Pian!

Cel care l-a lovit pe Aramis Duduianu, fiul defunctului Cristofor, la un restaurant din Capitală, a fost nimeni altul decât Costeluș Litrașu, un personaj extrem de violent din Chiajna, apropiat al clanului Cămătaru, scrie romaniatv.

Acesta este principalul suspect în agresiunea care a avut loc în urmă cu două săptămâni și a cărui victimă a căzut fratele Inei, concurenta de la "Mireasa", conform sursei precizate.

Scene INCREDIBILE! Ina de la "Mireasa", strigăt disperat după ajutor! Fratele ei, bătut cu bestialitate și băgat în comă! "Au tras cu pistolul în fratele meu, au vrut sa-l împuște"| VIDEO

Fratele Inei a fost desfigurat și băgat în spital

Un bărbat a alertat poliția din Ilfov, prin 112. El anunța izbucnirea unei altercații între mai multe persoane, pe o stradă din orașul Chiajna și le spunea operatorilor că o persoană este căzută la pământ.

Scandalul s-a petrecut în plină stradă, în localitatea Chiajna de lânga capitală. Cele două victime erau în mașină, în trafic.

Totul a avut loc in urmă cu aproximativ două săptămâni. Se pare că Ina a fost martoră acestei scene îngrozitoare. Tânăra a postat pe contul sau de socializare imagini filmate în momentul agresiunii la care ar fi fost supus chiar fratele ei.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

Un agresor este văr cu una dintre victime. Între cele două familii există un conflict mai vechi. Rudele victimelor spun că agresorii și-au strâns cartușele înainte să plece de la locul incidentului.

Poliția Ilfov a emis un comunicat prin care precizează că din verificările efectuate, nu rezultă că au fost folosite arme de foc.

"Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanță la o unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna.

Din relatările preliminare alte persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. În acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme”, transmitea Poliția Ilfov.

Înmormântarea lui Emi Pian ar putea fi amânată! Rudele au dezvăluit care este motivul!

Ina, fosta concurentă de la Mireasa, apel disperat pe Facebook

Ina, fosta concurentă de la "Mireasa" a mărturisit că fratele ei şi prietenul acestuia se zbat între viaţă şi moarte. Tânăra a făcut un apel disperat cerând ajutorul,pe rețelele dee socializare, deoarece se simte în pericol, atât ea şi familia ei.

"S-a intamplat ceva tragic, fratele meu si prietenul lui se zbat între viaţă şi moarte. Erau in masina si niste indivizi i-au impuscat. Dupa ce au oprit masina, i-au scos din masina, pe prietenul fratelui meu l-a impuscat in picior, a intrat in coma. În jur de 30 de persoane erau cu săbii şi au început să îl taie. La fel au făcut şi cu fratele meu, e tăiat la cap, la picioare, practic i-au lăsat într-o baltă de sânge.

Oamenii ţipau şi eu au zis că fac ce vor, dacă vor să tragă în cineva, o să facă asta. Eu eram la mama mea, mă duceam la sală, m-au sunat şi mi-au zis să vin. M-am dus acolo, în Chiajna, la barieră. Am văzut gloanţele, parbrizul, eram în stare de şoc şi ţipam după fratele meu.

Va rog sa ma ajutați, îmi este teama pentru mama mea, familia mea este in pericol.", a scris tânăra pe contul său de socializare.

Bianca Pop, deghizată la priveghiul lui Emi Pian! Fosta "ispită" a povestit ce s-a întâmplat acolo: "Am mers cu masca să nu mă recunoască nimeni"

De asemenea, tânăra a mai scris și un alt mesaj, tot pe contul sau de socializare, o zi mai târziu, în care trăgea același semnal de alarmă și aducea acuzații unui presupus agresor. Tânăra se temea pentru viața ei și a familiei și cerea ajutor.

"Se zbate între viața si moarte!Criminalul Raiciu Costel este liber. Va rog sa ma ajutați, îmi este teamă,pentru mama mea, familia mea este in pericol.Distribuiti va rog.Raiciu Costel împreuna cu 30 de persoane au folosit focuri de arma, sunt împușcați ,tăiați și in stare gravă la spital.", a fost mesajul disperat al Inei, pe rețeaua de socializare.

Recomandari