Căutare Live

Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu aproximativ 15 ani, când emisiunile ei despre educație și familie făceau furori. Aceasta educa copiii și îi ajuta pe părinți să înțeleagă comportamentul adolescenților lor. Ce mai face și cum arată acum.

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu aproximativ 15 ani, când emisiunile ei despre educație și familie făceau furori. Aceasta educa copiii și îi ajuta pe părinți să înțeleagă comportamentul adolescenților lor.

Captură video Youtube

A trecut mult timp de când specialista și-a mutat activitatea în mediul online și mulți nu au mai văzut-o pe frumoasa SuperNanny.

Chiar dacă nu mai este figură principală pe micile ecrane, meseria sa nu s-a schimbat în prezent, dar și-a lărgit activitatea.

Cu ce se ocupă Irina Petrea - SuperNanny și cum arată în prezent

Irina Petrea este în continuare este expert în parenting, psihoterapeut pentru toate vârstele, doctor în științele educației și promotor al unei campanii de conferințe pe teme de parenting, potrivit informațiilor care se găsesc pe paginile sale.

În ciuda faptului că ea nu poate avea copii, ajută oamenii de pretutindeni să-și înțeleagă trăirile, comportamentul și ajută părinții să fie cea mai bună variantă a lor în relația cu cei mici, așa cum făcea și în trecut.

Irina Petrea s-a căsătorit acum, aceasta are în prezent o relație frumoasă cu un bărbat în brațele căruia și-a găsit fericirea și se pare că împacă perfect viața de soție cu cea profesională. Ba mai mult, are grijă de copiii bărbatului ei și ia în calcul posibilitatea adopției, potrivit Viva.

SuperNanny a spus într-un interviu Viva că suferă de infertilitate primară, doar că mult timp nu a știut acest lucru.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Magda Ciumac, una dintre vedetele fostului post de televiziune OTV. Aceasta s-a schimbat radical

“M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat, deocamdată, a declarat Irina Petrea pentru Viva!”

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

Citește și: O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Cum arată acum, la 44 de ani, și ce familie frumoasă are

Cum o cheamă acum pe Irina Petrea, după căsătorie

După căsătorie, Irina Petrea și-a schimbat numele, însă nu a renunțat la cel care a făcut-o celebră. Acum, psihoterapeutul este Irina Petrea-Sullivan.

Irina Petrea este moldoveancă, crescută în Piatra Neamț, acolo unde a învățat cei 7 ani de acasă și a pornit încă de tânără pe un drum al educației. Ea continuă să fie sprijin multor oameni și să pună în practică tot ce a învățat în ani de studiu și de muncă.

Citește și: O mai ții minte pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Uimea pe toată lumea cu mișcările și genele lungi. Cum arată la 53 de ani

Declarațiile Irinei Tănase după ce s-a scris că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de ea. Ce spune tânăra... Soția fostului Principe Nicolae este însărcinată a doua oară. Cum a dat marea veste și ce imagine de familie a publicat...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri