Căutare Live

Ce mai face și cum arată Nicoleta Guță, acum. A dispărut de pe ecrane și puțină lume a mai auzit de ea, după cearta cu tatăl său

Nicoleta Guță este fiica manelistului Nicolae Guță, despre care multă lume nu a mai auzit în ultima perioadă. Femeia a dispărut din fața publicului, după scandalul dintre ea și tatăl său, atunci când acest a “alungat-o” din viața sa pentru că a ieșit dintr-o căsnicie toxică. Timpul a trecut și iată că Nicoleta a trecut prin schimbări considerabile de când nu a mai fost văzută.

Schimbarea Nicoletei este vizibilă. Aceasta a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar schimbările nu se opresc aici. Aceasta și-a operat nasul și, în urmă cu doi ani, avea de gând să-și opereze și sânii, însă decizia o înspăimânta atunci, din cauza faptului că avea niște noduli, povestea la Acces Direct.

Capturi video Youtube

Cântăreața de manele este una dintre cele mai iubite artiste, pe care fanii nu o pot uita prea ușor. Ea nu a mai apărut pe micile ecrane de câțiva ani buni și totul după ce a declanșat un scandal imens cu ultimul său divorț, care l-a supărat foarte mult pe tatăl său.

Aceasta pare să-și fi găsit liniștea departe de showbiz. Nu a renunțat de tot la muzică, ea încă își împlinește pasiunea și darul, însă în linii mai mici. Pe canalul său de Youtube postează videoclipuri muzicale, iar cei care i-au rămas fideli încă se bucură de muzica sa.

Însă, aceasta de doi ani nu a mai scos o piesă nouă, ci în urmă cu o săptămână a postat un videoclip de la repetiții.

Cum arată acum Nicoleta Guță, după ce nu a mai fost văzută mult timp în public

Schimbarea Nicoletei este vizibilă. Aceasta a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar schimbările nu se opresc aici.

Aceasta și-a operat nasul și, în urmă cu doi ani, avea de gând să-și opereze și sânii, însă decizia o înspăimânta atunci, din cauza faptului că avea niște noduli, povestea la Acces Direct.

Nicoleta Guţă a slăbit peste 30 de kilograme! În urmă cu cinci ani, cântăreaţa şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, iar de atunci are un stil de viaţă echilibrat. Este blondă, frumoasă și pare liniștită.

Citește și: Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani

Pe pagina de Instgram postează mai des imagini și videolcipuri. Acolo am putut vedea că ea nu și-a încheiat viața de artist, ci s-a axat mai mult pe evnimente. Ea și-a anunțat fanii că alături de formația sa cântă unde este chemată.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Aceasta le-a făcut fiecare clipă mai frumoasă cu muzica sa și a adus culoare în viața și în casele oamenilor.

În ciuda acestor lucruri, Nicoleta nu avea o viață prea simplă. Fiica lui Nicolae Guță ăîndura multe în viața privată, acolo unde echilibrul părea să nu își mai găsească locul. Relația pe care Nicoleta Guță o avea era una toxică. Aceasta, potrivit declarațiilor sale din urmă cu mulți ani, a trăit experiențe traumatice, a crescut în violență și iubirea era doar o aspirație și o etichetă care îi mulțumea tatăl.

Citește și: O mai ții minte pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Uimea pe toată lumea cu mișcările și genele lungi. Cum arată la 53 de ani

Când a decis să rupă șirul violențelor și a unei vieți chinuite sub brațele bărbatului său, aceasta a declanșat un fiasco și a intrat sub violența brațelor tatălui său. Acesta nu era de acord ca ea să divorțeze și chiar ar fi agresat-o. A renegat-o și a făcut un scandal imens, perioadă în care Nicoleta Guță a lansat și piesa “Iartă-mă tăticule”.

La doar 12 ani, Nicoleta a uitat de copilărie și a început viața de adult, devenit soție și mai apoi mamă. „Așa erau timpurile atunci, și gândirea părinților”, a spus aceasta. Nu-și contestă trecutul, pentru că face parte din viața ei și chiar dacă nu mai este acum împreună cu fostul soț, ea nu uită că acest bărbat este tatăl copiilor ei.

Citește și: Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă

După prima căsnicie, Nicoleta și-a refăcut viața cu un alt bărbat, Ionică. Nici relația cu acesta nu a ținut mult, din cauza nepotrivirii de caracter, așa cum numește ea motivul despărțirii lor.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Selly, imagini din noua sa locuință, unde stă cu Smaranda. Imobilul ar costa în jur de 500.000 de euro. De ce nu vrea să...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri