Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Ce mai face și cum arată Oana Lis, soția lui Viorel, de când a dispărut din spațiul public

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton

Instagram & Hepta

Ani la rând au fost prezenți pe micile ecrane, dar de ceva timp cei doi preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

În 2019, Oana Lis a absolvit Facultatea de Psihologie și a început să profeseze în domeniu.

Când nu lucrează, ea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu prietenii săi virtuali meme-uri și recomandări de cărți.

Căci, având în vedere perioada grea prin care trecem cu toții, blondina petrece mult timp în casă.

Citește și: Oana Cârmaciu, fotografie înduioșătoare cu soțul și copilașul său. Cum au fost surprinși și cum arată actrița din Sacrificiul

Uneori, printre zecile de imagini amuzante și citate, Oana mai postează și selfie-uri care fac deliciul internauților.

Recent, soția lui Viorel Lis a ales să urce pe contul său personal de Instagram o fotografie în care este machiată în stilul ei caracteristic, cu o pălărie maro și o gogoașă în mână.

Descrierea haioasă le-a atras atenția celor care îi urmăresc acțiunile: ”Eu și gogoașa... Care dintre noi credeți că e mai dulce?!”, a întrebat ea.

”Tu, evident”, ”Tu, asta cu siguranță”, ”Amândouă sunteți faine”, i-au scris câțiva dintre utilizatori.

Cum a devenit cunoscută Oana Lis

Oana avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Viorel Lis. Pe atunci, în 1998, bărbatul avea 54 de ani și era primarul Capitalei.

Citește și: Vedete din România care iubesc și au iubit bărbați mai tineri. Pentru ce dive nu a contat vârsta partenerului

Deși iubirea era mare, cei doi s-au cununat civil în 2009, după ce blondina și-a cerut în căsătorie partenerul.

Doi ani mai târziu, Oana avea să audă marea întrebare din gura iubitului său chiar în mijlocului unui magazin. În același an, ea a îmbrăcat și rochia de mireasă.

În anii ce au urmat, Oana și Viorel au rămas alături, indiferent de problemele cu care s-au confruntat. Tânăra este convinsă că Viorel este jumătatea sa și bărbatul fără care nu poate trăi.

Cu toate acestea, ea nu recomandă o relație cu un partener mai în vârstă, potrivit declarațiilor sale făcute la Antena Stars: „Eu ca psiholog sau ca prietenă, nu aş recomanda o relaţie cu diferenţă de vârstă mai mare de zece ani.

Citește și: Oana Radu a fost la un pas de divorț! Motivul care a măcinat relația sa cu antrenorul Cătălin Dobrescu

Nu este greşit ce trăiesc cu Viorel, consider că aveam nevoie de el în viaţa mea şi observ la fetele tinere când ies în oraş, sunt mai multe cu bărbaţi mai în vârstă.

Acum lumea este foarte deschisă, nu mai e ca înainte. Să stai pe termen lung, sunt diferenţe de vârstă, de program, e foarte greu. Are fiecare câte ceva de învăţat, dar este foarte greu”.

Recomandari