Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce mare s-a făcut fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate. Ce meserie învață Zora la 3 ani | Foto

Fiica lui Jojo şi a lui Paul Ipate a început grădiniţa, iar părinţii nici că puteau fi mai mândri de fetiţa lor. Iată ce meserie învaţă Zora încă de acum!

Jojo

Instagram / Jojo

Zora, în vârstă de trei ani, a trecut deja la grupa superioară la grădiniţă iar părinţii nici că puteau fi mai mândri de ea. Cătălina Grama şi Paul Ipate sunt doi dintre cei mai îndrăgiţi actori din România, iar micuţa pare să le calce pe urme.

De curând, Jojo a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii din prima zi de grădiniţă şi a povestit că fetiţa va avea şi cursuri de actorie.

„Ciufuliţi şi adormiţi (unii dintre noi) , am pornit şi în această dimineaţă spre şcoală şi gradi. I-am explicat Zorei ca anul acesta va studia şi drama la gradi, adică va învăţa actorie, meseria lui mami şi a lui tati. Şi m-a întrebat: “Voi ce sunteţi?” “Actori, mami. Mami e actriţă şi tati e actor.” M-a contrazis imediat cu degetul arătător ridicat şi mi-a zis: “Nu! Mami e actrița şi tati e actriț!”. Ne-am amuzat amândouă şi pe urmă a continuat… “Bine, tati e actrișor…”, a scris Jojo, pe pagina de Instagram, spre deliciul admiratorilor.

Aşa cum era de aşteptat, internauţii au ţinut să îi ureze succes fetiţei în noul an şcolar. “Succes! E o scumpete!”, “Să vă aducă numai bucurii”. “Sunteţi foarte faini, bravo”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Achim, băiatul lui Jojo, a început şcoala

În vârstă de 9 ani, Achim este băiatul Cătălinei din căsnicia cu fostul soţ, Ionuţ. Acesta locuieşte alături de mama sa, Zora şi Paul şi formează o familie fericită. Deşi decizia de a-i duce pe copii la şcoală, respectiv grădiniţă, nu a fost una uşor de luat, cei doi actori speră ca totul să fie bine.

“Prima zi de şcoală… Emoţii mari pentru toţi părinţii. Cu toate că începutul acestui an şcolar e altfel decât ne-am aşteptat, m-am bucurat de încântarea copiilor. Le-a fost dor! Achim e în grupa care va merge la şcoală în primele două săptămâni şi apoi va urma perioada online. Zora a trecut la grupa superioară la gradi, la Superheroes. Am îmbrăcat-o şi pe ea ca pe o şcolăriţă adevărată.

L-am dus mai întâi pe Achim şi văzându-i pe copiii din curtea şcolii mi-a spus: “Mami, unde e ghiozdanul meu?” Noroc că i-am luat unul nou pentru gradi. Nu ştim cum va fi sau ce va fi. Ştim doar ca într-un fel sau altul trebuie să mergem mai departe. Şi să ne păstrăm speranţa în mai bine. Eu una am sufletul plin de zâmbetul băieţelului meu, care se vedea în ochii lui chiar dacă purta masca. Zâmbea din toată inima. Şi e fericit că a început şcoala! Iar Zori e fericită şi ea că e mai mare. Aşa că… vă dorim un an şcolar uşor, fără piedici şi plin de zâmbete de copii sănătoşi şi fericiţi!”, a mai scris actriţa.

Prima zi de scoala... Emotii mari pentru toti parintii. Cu toate ca inceputul acestui an scolar e altfel decat ne-am asteptat, m-am bucurat de incantarea copiilor. Le-a fost dor! Achim e in grupa care va merge la scoala in primele doua saptamani si apoi va urma perioada online. Zora a trecut la grupa superioara la gradi, la Superheroes. Am imbracat-o si pe ea ca pe o scolarita adevarata.☺️L-am dus mai intai pe Achim si vazandu-i pe copiii din curtea scolii mi-a spus: “Mami, unde e ghiozdanul meu?” Noroc ca i-am luat unul nou pentru gradi.🤷🏼‍♀️ Nu stim cum va fi sau ce va fi. Stim doar ca intr-un fel sau altul trebuie sa mergem mai departe. Si sa ne pastram speranta in mai bine. Eu una am sufletul plin de zambetul baietelului meu, care se vedea in ochii lui chiar daca purta masca. Zambea din toata inima. Si e fericit ca a inceput scoala! Iar Zori e fericita si ea ca e mai mare.🥰 Asa ca... va dorim un an scolar usor, fara piedici si plin de zambete de copii sanatosi si fericiti! 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Zora & Achim @nextromania rochia mea @bluzat.moda.urbana

A post shared by MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA + 😽😻😺 (@catalinagramajojo) on

Recomandari