Antena Căutare

Ce proprietăți deține Andreea Bălan, finalista de la America Express. Valoarea locuințelor ei, oglinda unei cariere de succes

Andreea Bălan, finalista de la America Express, are o carieră impresionantă încă de când era foarte mică. „S-a trezit” din adolescență în fața publicului și a iubit lumina reflectoarelor, lucru care i-a adus o viață de succes. În prezent culege roadele muncii sale bucurându-se de proprietăți impresionante și bunuri de valoare care îi aparțin.

Andreea Bălan, finalista de la America Express

Shutterstock.com

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au creat o adevărată isterie în România la începutul anilor 2000. Cele două fete ANDRE au cucerit fanii şi cu muzica, dar şi cu stilul lor vestimentar, care a amprentat mii de oameni care le adorau.

Au fost scăldate în lumina reflectoarelor și acompaniate de aplauzele telespectatorilor, iar munca în fața publicului le-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului. Chiar dacă s-au confruntat și cu situații delicate în întreaga lor carieră, cele două s-au reunit și au demonstrat încă o dată publicului din România, prin intermediul show-ului America Express, că sunt o forță în adevăratul sens al cuvântului.

Se bucură în continuare de celebritate și se mândresc cu aparițiile și cu familiile lor. Timpul a trecut, iar astăzi cele două se pot declara femei împlinite, atât sufletește, cât și material. Andreea Bălan deține lucruri și proprietăți de valoare, oglinda unei cariere de succes.

Ce proprietăți de valoare are Andreea Bălan, finalista de la America Express

Andreea Bălan are o casă impresionantă în care locuiește cu fiicele și cu mama sa. CanCan.ro scrie că acesta ar deține o locuință de aproape jumătate de milion, un apartament care ar costa 100.000 de euro și o altă casă în valoare de 90.000 de euro.

Toată aceeași sursă scrie că pe lângă locuințele valoroase, aceasta ar mai deține trei mașini din categoria de lux.

Citește și: Jurnal de călătorie | America Express. Realitatea de dincolo de camerele de filmat, impresii la cald în Marea Finală

Datorită prezenței ei efervescente și modului în care își pune în evidență fiecare apariție, Andreea Balan devine rapid centrul atenției fiind o artistă de excepție.

Andreea Bălan este un model de eleganță și stil, imprimând un aer sofisticat spectacolelor sale, care reușesc mereu să încânte publicul. Prin creativitatea și originalitatea sa, Andreea Bălan rămâne o artistă inegalabilă în peisajul muzical românesc.

Citește și: Trei generații într-un singur videoclip. Andreea Bălan, fiicele, mama și bunica, clipe emoționante în casa vedetei

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ieșit pe locul doi în mega finala America Express. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele premiu

Călătoria America Express sezonul 5 și-a scris ultima filă a poveștii duminică seara, când Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost desemnați câștigătorii de pe Drumul Aurului - America Express.

O poveste plină de suspans, momente de panică și lacrimi de bucurie a fost „depănată” împreună cu telespectatorii duminică seara, în Finala America Express - Drumul Aurului. Două echipe ca două mingi de foc s-au întrecut pe un traseu care le-a activat toate simțurile și toate circuitele în lupta pentru trofeul care le-a încununat strădania.

Ușor? Deloc! Periculos? Puțin spus! Dar iată-ne la finalul acestei călătorii care ne-a dus în celălalt capăt al lumii și ne-a deschis în fața ochilor povești de viață și o altă lume, care pentru noi este doar o „realitate" a filmelor de acțiune. Nu și pentru locuitorii de acolo, care zi de zi trăiesc într-un tumult greu de descris și într-o cursă a supraviețuirii printre carteluri însetate.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea pleacă acasă cu premiul, în vreme ce Andreea Antonescu și Andreea Bălan au primit cununi de laude pentru parcursul impresionant pe care l-au avut de-a lungul sezonului 5.

Răzvan Fodor, urare emoționantă pentru ziua de naștere a fiice sale și a Irinei. Ce imagini înduioșătoare a postat... Cât costă 27 de bucăți de sarmale făcute de chef Scărlătescu pentru masa de Paște. Prețurile practicate de juratul Chefi...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x