Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce relație are Roxana Vancea cu băiețelul soțului ei? Priviți cum arată acum fosta iubită a lui Mihai Bendeac! | Foto

Căsătoria cu Dragoș Paiu i-a adus fostei asistente TV Roxana Vancea și un fiu. La 29 de ani, vedeta nu are un copil biologic, dar se simte deja mămică prin Milan, băiatul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară.

Roxana Vancea

Instagram / Roxana Vancea

De când şi-a găsit sufletul pereche, Roxana Vancea pare că e o altă femeie. Pe lângă faptul că-şi iubeşte foarte mult soţul, îl iubeşte şi pe băieţelul acestuia ca şi cum ar fi al ei.

Cei care se întreabă cum se înțeleg Roxana și Milan nu au decât să arunce o privire pe Instagramul vedetei, unde abundă pozele cu ea și Milan. Vedeta postează imagini cu cel mic în care se joacă şi are foarte mare grijă de el, dar şi răspunsurile pe care le dă celor care o întreabă de el.

Ce bine arată mama Loredanei! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis jurata "X Factor", de ziua ei | Foto

Dacă nu ai ști că nu este băiețelul ei biologic, nici nu ți-ai da seama de asta, pentru că, așa cum au remarcat și fanii vedetei, cei doi chiar seamănă.

❤️

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Asta nu e tot! În urmă cu ceva timp, Roxana afirma tot pe Instagram că din momentul în care l-a ales pe Dragoş să-i fie soţ, automat l-a ales să-i fie prieten, partener, dar şi tatăl copiilor. Iată, deci, cât de mare este puterea dragostei! Căci nu de puţine ori, în trecut, şatena afirma că nu-şi doreşte copiii.

Se vede cu ochiul liber cât de mult se iubesc cei doi, dar şi cât de fericită este Roxana.

Nepoțica Deliei a făcut testul Covid-19. Reacția micuței e adorabilă și a fost surprinsă pe cameră | Video

Duminica in familie ❤️ @dragos_syko @milan_alexandru

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Recomandari