Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ce relație au Radu Ștefan Bănică și Violeta Bănică, cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică, juratul X Factor, este tatăl a trei copii. Cei doi copii mai mari ai săi se înțeleg de minune.

Ce relație au Radu Ștefan Bănică și Violeta Bănică, cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică

instagram.com/radustefanbanica/

Radu Ștefan Bănică și Violeta Bănică, copii cei mari ai lui Ștefan Bănică sunt prieteni buni, amândoi având firi sensibile, cu înclinații spre artă.

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 17 ani, primul copil al lui Ștefan Bănică, este pasionat de pictură și își dorește să îi calce pe urme tatălui său. El e pasionat de actorie și a ajuns chiar să joace în prima lui piesă de teatru la Teatrul de Comedie.

☁️

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica) pe

După ce s-a înscris la cursurile de teatru în clasa a VI-a, Radu a prins și mai mult drag de actorie și spune că ar alege oricând muzica și actoria. Pasiunea lui pentru artă s-a extins și în domeniul dansului. Radu a luat lecții de dans de la Elwira Petre. De curând, Radu a devenit student la UNATC.

Violeta, în vârstă de 12 ani, își moștenește părinții, fiind pasionată de pian. De asemenea, Violeta îndrăgește mult sportul și practică fotbal feminin. Frumusețea și feminitatea ei atrag toate privirile, Violeta devenind o domnișoară în toată regula, potrivit libertatea.ro.

Pur și simplu... Dragoste. Pentru eternitate.

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

De curând, Radu și Violeta Bănică au participat la Gala Premiilor UCIN. Frații Bănică s-au bucurat de timpul petrecut împreună și s-au fotografiat.

Ștefan Bănică își dorește foarte mult ca și Alexandru, fiul său cel mic, să ajungă să fie la fel de apropiat de frații săi cum sunt Radu și Violeta.

Recomandari