Antena Căutare

Ce relație este între Irina Fodor și Gina Pistol, după ce au fost numite „rivale”. Ce a ieșit la iveală

În cadrul unui interviu recent, Irina Fodor a vorbit despre relația pe care o are cu Gina Pistol, după ce s-a speculat că cele două ar fi „rivale”. Iată cum se înțeleg, de fapt, cele două prezentatoare, dar și ce gest a făcut Gina Pistol atunci când i-a predat locul său Irinei Fodor.

Cum se înțeleg, de fapt, Irina Fodor și Gina Pistol. Prezentatoarea de la America Express a dezvăluit ce relație are cu „predecesoarea” sa

Antena 1

Irina Fodor a vorbit recent despre relația pe care o are cu Gina Pistol, după ce s-a speculat intens că cele două ar fi „rivale”. După ce a rămas însărcinată, Gina Pistol, care prezenta atât Chefi la cuțite, cât și Asia Express, a fost nevoită să ia o pauză de pe micile ecrane, pentru a o aduce pe lume pe fetița ei.

Ce relație este, de fapt, între Irina Fodor și Gina Pistol. Ce a dezvăluit soția lui Răzvan Fodor

Irina Fodor a fost cea care i-a luat locul, iar de aici au apărut și speculațiile potrivit cărora între cele două prezentatoare TV s-ar fi creat o relație de antipatie și rivalitate. Moderatoarea de la America Express a adus recent în discuție aceste zvonuri, dezvăluind cum se înțelege, de fapt, cu Gina Pistol.

Zvonurile rivalității dintre cele două prezentatoare TV au început după Gina Pistol i-a predat ștafeta soției lui Răzvan Fodor. Irina Fodor a infirmat însă toate speculațiile, explicând că între ea și Gina nu s-a pus niciodată problema de o relație tensionată, Mai mult decât atât, aceasta din urmă a ajutat-o chiar cu sfaturi, atunci când i-a cedat locul său.

„Nici nu se pune problema despre rivalitate, noi ne înțelegem foarte bine, ea mi-a dat chiar sfaturi la început de drum, când am preluat show-urile, amândouă suntem fete săritoare, oferim ajutor când e nevoie, ne luăm în serios munca și suntem dedicate 100% atunci când vine vorba despre proiectele în care suntem implicate”, a declarat Irina Fodor, pentru revista Viva.

Motivele pentru care Irina Fodor a plâns la filmările pentru America Express

Cât despre cariera sa în televiziune, Irina Fodor s-a arătat extrem de încântată de proiectele din care face parte, mărturisind că îi place ceea ce face și merge mereu binedispusă pe platourile de filmare. Cu toate acestea, a avut parte și de momente emoționante, prezentatoarea dezvăluind că a plâns în repetate rânduri atunci când a filmat pentru America Express.

„Mie îmi și place tare mult atmosfera din televiziune, fiecare proiect nou îmi dă o stare bună, mă duc cu drag la muncă, colegii mei sunt amuzanți, iar atunci când îți place ce faci, primești energie, nu consumi. (..)

Cu toate astea, cred că cel mai des plâng la America Express. Plâng înainte să plec, de dorul ce știu că va urma, plâng alături de concurenți, când trec prin momente grele, când sunt eliminați, sau de fericire, când ajung pe podium, plâng la întoarcere, de iubirea care mă copleșește când îmi revăd familia… Deci, mai și plâng, câteodată”, a adăugat Irina Fodor, pentru sursa anterior menționată.

Ce relație au părinții Doinei Teodoru cu Cătălin Scărlătescu. Actrița a spus cum se înțeleg aceștia... Cum arată fiica Danei Săvuică și ce relație au cele două. Cuvintele pe care le-a folosit vedeta despre Julie...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x