Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Ce s-a întâmplat cu surorile-minune de la Hollywood și cum arată acum. Imagini cu gemenele Olsen

Gemenele Olsen au făcut furori în copilărie, făcându-și apariția în mai multe filme de succes.

Ce s-a întâmplat cu surorile-minune de la Hollywood și cum arată acum. Imagini cu gemenele Olsen

profimedia

Mary-Kate și Ashley Olsen au devenit actrițe renumite, în special pentru rolurile jucate în copilărie. Chiar dacă succesul le-a adus faimă, ele au știut cum să își păstreze demnitatea într-o lume plină de ispite. Pasiunea lor pentru actorie le-a rămas vie, pe lângă cea pentru modeling și lumea modei.

Pe lângă faptul că au o legătură de sânge, gemenele sunt și foarte bune prietene. Ceea ce le deosebește e culoarea părului, iar acest lucru este intenționat, pentru a putea fi ușor diferențiate de restul lumii. Deși trăiesc înconjurate de lux, fetele nu sunt niște snoabe și au preocupări firești.

Ashley spune că preferă să se pregătească dimineața pe întuneric, fără să pună prea mult preț pe un machiaj excesiv. Frumusețea lor naturală le permite să fie discrete cu machiajul. De asemenea, gemenele sunt adeptele shopping-ului în magazine. Ele preferă să experimenteze la fața locului decât să termine totul doar cu câteva click-uri.

gemenele olsen

Având în vedere că sunt prietene de când erau copii, Mary-Kate și Ashley pun mare preț pe prietenia lor, chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Au crescut făcând totul împreună și speră să continue să fie așa pentru tot restul vieții.

Amândouă au apărut în filmul Fuller House, roluri de care gemenele sunt destul de mândre. Frumoasele Olsen, în vârstă de 31 de ani, au o pasiune de nestăvilit pentru modă și în special pentru design. Pentru că mereu întâmpinau probleme când căutau haine care să li se potrivească, gemenele s-au decis să își facă propria linie de haine. Astfel, ele dețin astăzi Elizabeth and James, o casă de modă care le reprezintă stilul vestimentar.

Pentru că au ales să nu fie prezente pe rețelele sociale, gemenele se simt mult mai liniștite. Gemenele își doresc foarte mult ca viața lor personală să rămână privată, câștigând astfel respectul fanilor lor.

Un hobby comun de-al lor este călăritul și încearcă să facă această activitate ori de câte ori au timp liber.

Recomandari