Căutare Live

Cine e și ce sacrificiu a făcut Mike, logodnicul Iuliei Albu, pentru a o duce la altar și ce planuri de viitor au cei doi

Multă lume știe cine este Iulia Albu, însă nu mulți știu cu cine se iubește vedeta în ultimii cinci ani și nici ce planuri de viitor are criticul de modă alături de partenerul ei de viață.

Iulia Albu a precizat că viitorul său soț s-a mutat în România pentru a fi cu ea

A1

După divorțul de designerul de pantofi, Mihai Albu, care a încheiat o căsnicie de nouă ani, din care a rezultat o fată, Mikaela, Iulia Albu și-a refăcut viața alături de un bărbat care nu are legături mondene.

De cinci ani de zile, Iulia Albu și Mike, partenerul său de viață, actualmente logodnic dar și viitor soț, locuiesc împreună și urmează să organizeze și nunta.

Mike a locuit în Londra, dar pentru că Iulia Albu nu avea cum să se mute acolo, a revenit în țară pentru a duce relația la un nivel superior.

Acesta a fost de mic pasionat de vioară, a și studiat-o însă o problemă la umăr l-a determinat să renunțe la pasiunea lui și să se îndrepte spre piața de marketing și publicitate, potrivit Libertatea.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus Iulia Albu.

Citește și:iUmor Sezonul 11, 12 decembrie 2021. Iulia Albu, roast de senzație adresat femeilor din toate timpurile

De altfel, potrivit sursei citată, Albu a precizat că acesta a renunțat la viața din Londra pentru ea, întrucât ar fi fost singura variant ca relația lor să funcționeze.

Albu a precizat că fostul soț, Mihai Albu, nu i-ar fi acordat nicodată acceptul să plece cu fiica lor, Mikaela, din România.

Iulia Albu despre compromisul făcut de logodnicul ei, Mike, pentru a fi cu ea: “Nu i-am dat ultimatum, dar lucrurile erau evidente”

„Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici", a spus Albu.

Citește și:Iulia Albu, imaginea adorabilă din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când era doar o fetiță

"Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară".

"În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile".

"Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a adăugat ea.

Cheloo, aventurile prin care a trecut la Raliul Dakar 2022. Ce povestește juratul iUmor... Andreea Bălan, imagini de senzație în costum de baie: „Zeița junglei”. Cum s-a lăsat fotografiată artista...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x