Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Ruby și-a băgat în boală admiratorii! E incredibil ce și-a tatuat artista pe spate. Fanii au reacționat imediat: "Nu!! Pacat de corpul tau, nu e feminin deloc!"

După ce şi-a acoperit braţele cu tatuaje, Ruby a ales să-şi facă unul imens, care-i acoperă tot spatele. Au existat admiratori care i-au apreciat tatuajul, însă au fost și persoane care au criticat-o dur pe artistă.

Ruby

Instagram/Ruby

Ruby este decisă să își înfrumusețeze” trupul prin intermediul unor tatuaje care stârnesc, în mediul online, discuții contradictorii. E drept că există aprecieri și admiratori care o felicită pentru temele alese, însă nu sunt puțini cei care consideră că vedeta exagerează.

Ultima fotografie postată de Ruby, pe pagina de Instagram, a ridicat, firește, alte semne de întrebare. Și asta pentru că spatele cântăreței este o adevărată pictură, iar atunci când este vorba despre arta tatuajului există, firește, păreri pro și contra.

Fotografii incendiare! Ruby le-a oferit o surpriză vizuală fanilor, iar imaginile au fost apreciate la justa valoare. ”Bună dimineața, s-a trezit doolceatza!”

Încântată, Ruby i-a întrebat pe internauți dacă sunt plăcut impresionați de ceea ce văd, dezvăluind și că respectivul tatuaj va fi gata după doar o ședință.

”Vă place?💘 Mai am o ședință și îl termin!😻”, a scris Ruby, încântată de felul în care arată spatele său cu doar o ședință înaintea terminării tatuajului impresionant.

Surpriza făcută de Ruby, analizată cu simț de răspundere

Cum nu poți mulțumi pe toată lumea, Ruby s-a așteptat, desigur, și la critici. Iar unele dintre ele, spre marea surpriză a artistei, presupunem, au fost fără menajamente.

Comentariile critice, la rândul lor, au ”deschis drumul”, unor opinii contrare, semn nu numai că fanii cântăreței așteaptă cu nerăbdare ca această să posteze fotografii, dar sunt și foarte atenți la ceea ce se scrie/comentează pe marginea lor.

Declarații în premieră despre sarcină. Ruby își dorește băiat! "Sunt pregătită pentru momentul ăsta"- Video​

”Nu!! Pacat de corpul tau sa ti-l uratesti cu asemenea tatuaje mari. Nu e feminin deloc!!!” / ””Păcat de corpul tău” da’ bine vedeți-vă de treaba voastră… 😂 Nu toți suntem la fel și fiecare face ce vrea!” / ”Nu!! pentru ca este deja prea mult pentru o femeie asa ca tine e frumos dar la o femeie nu merge un asa gen de tatuaj!!! Nu e o alegere asa de bun dar este parerea ta..!😊😡❤” / ”Păcat de corpul tău frumos, mult prea mult dar mamaia ta care știu că o iubești atât de mult,a fost de acord cu aceste tatuaje, când ai să mai îmbătrânești ce ai să faci????😁😁😁” / ”Hai sa ti pictezi o geaca mișto”/ ”😍❤️🔥🔥👏Super mișto ti se potriveste de minune”/ ”Mai mult îmi place tatuajul de pe mâna. Ăsta nu prea” / ”Ce semnifica,ca tot am incercat sa ti-l descifrez si-n seara in care am facut poza si nici un rezultat?!🤔🤗❤❤😘😘”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Recomandari