Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Betty White, cea mai în vârstă actriță de la Hollywood, e pe cale să își serbeze cea de-a 99 aniversare. Cum arăta în tinerețe

Betty White, una dintre cele mai în vârstă actrițe de la Hollywood, își va serba curând ziua de naștere, la împlinirea celor 99 de ani.

Cea mai în vârstă actriță de la Hollywood este pe cale să își serbeze cea de-a 99 aniversare. Cum arată Betty White în tinerețe

getty images

Actrița Betty White este nerăbdătoare să împlinească uimitoarea vârstă la care mulți își pierd optimisul sub povara anilor grei. Cu toate acestea, ea este într-o formă de zile mari, mereu aranjată și cu zâmbetul pe buze. Vedeta va împlini 99 de ani pe 17 ianuarie.

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, artista a făcut glume pe seama aniversării sale care se apropie, imaginându-și cum ar sărbători. Actrița din celebrul film The Golden Girls a declarat că rutina ei a fost vizibil afectată de pandemia de coronavirus.

Citește și: Betty White va intra in Cartea Recordurilor! Si-a dedicat televiziunii 74 de ani din viata!

Deși se apropie de împlinirea unui secol de viață, actrița vivace și plină de entuziasm încearcă să se păstreze cât poate de activă. De ziua ei, Betty White își dorește să revină la exercițiile fizice. Ea e obișnuită să alerge circa 2 km în fiecare dimineață, dar din cauza pandemiei, actrița rămâne în casă pentru a fi în siguranță.

Betty a declarat că în prezent lucrează la un nou proiect legat de The Pet Set. Această emisiune a debutat în 1971 și aduce pe micile ecrane vedete mari care vin însoțite de animalele lor de companie. Serialul a fost produs de regretatul ei soț, Allen Ludden, cu care Betty a fost căsătorită din 1963 până în 1981.

Despre proiectul ei de suflet, The Pet Set

În cadrul emisiunii, telespectatorii au putut urmări vedete precum Merv Griffin, Rod Serling, Doris Day, Bill Bixby, Barbara Eden, Ava Gabor, Michael Landon și mulți alții, potrivit Daily Mail.

În celebra emisiune au apărut vedete însoțite de animale precum câini, pisici, păsări, cai, dar și animale sălbatice ca tigrii, urși, elefanți, lei, lupi, gorile, pantere, foci, canguri, zebre și șoimi.

Citește și: Nicole Scherzinger si Betty White vor juca in "Men In Black 3"

Actrița a ținut să menționeze că: “Dacă nu v-am zis până acum, vă spun acum. The Pet Set este unul dintre show-urile mele preferate. Mă bucur enorm că va fi din nou urmărit după toți acești ani”. Anul acesta, vestitul show cu animale va împlini 50 de ani de la apariție. DVD-ul care va fi lansat în curând, pe 23 februarie, va include și materiale bonus.

Betty White și cariera sa

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Celebra actriță dă voce personajului Bitey White din filmul de animație Toy Story 4. De asemenea, în 2019, ea a fost vocea personajului Sarah Vanderwhoozie din animația Trouble. Cu toate acestea, rolul care a consacrat-o este cel al lui Rose Nylund din serialul The Golden Girls, care a fost difuzat între 1985 – 1992.

Cum face Betty White față pandemiei

Plimbările lungi și exercițiile fizice pe care le făcea în aer liber au fost scoase din program, iar Betty White a limitat contactul cu alte persoane pentru a se feri de o posibilă infectare cu coronavirus. Actrița a declarat într-un interviu pentru publicația Today, în luna mai, că singurii vizitatori regulați sunt 2 rațe. În curtea din spate, Betty e vizitată de mai multe animale sălbatice din zonă.

Recomandari