Antena Căutare

Celine Dion și-a anulat concertul din vară, de la București. Diagnosticul crunt pe care l-a primit, după aparițiile îngrijorătoare

Celina Dion a dezvăluit că suferă de o boală incurabilă și a vorbit, pentru prima dată, despre diagnosticul pe care l-a primit. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta este nevoită să anuleze mai multe concerte din turneul european care tebuia să înceapă în februarie.

Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate și a dezvăluit că suferă de o boală rară.

Getty Images

După ce a anulat deja de trei ori datele din turneul său european din 2020, cântăreaţa Céline Dion a anunţat joi noi anulări, din cauza problemelor de sănătate, inclusiv show-ul de la Bucureşti, transmite News.ro.

Echipa vedetei precizează că opt concerte programate pentru această vară, din cadrul turneului său european sunt anulate. Evenimentul de la București urma să aibă loc, pe 11 iulie 2023, pe Arena Naţională.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt

Într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion a explicat că este victima unei „tulburări neurologice rare” și incurabile care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

„Céline Dion este urmată de echipa ei medicală, care se ocupă de tratament”, precizează anturajul ei într-un comunicat de presă.

„Mă confrunt cu probleme de sănătate de multă vreme și mi-a fost foarte greu să înfrunt aceste provocări și să vorbesc despre toate lucrurile prin care am trecut... Mă doare să spun asta, dar o voi face. Nu sunt pregătită să reiau turneul european în februarie”, scrie descrierea clip-ului în care aceasta apare îmbrăcată în negru și extrem de emoționată.

Citește și: Celine Dion, fotografie emoționantă de ziua fiului său cel mare. Ce a transmis vedeta care în prezent are probleme de sănătate

Imaginile recente cu Celine Dion i-au îngrijorat pe fanii ei din întreaga lume. Artista internațională a fost nevoită să își amâne tot mai multe concerte în ultimii ani, din cauza problemelor de sănătate.

Acum, aceasta și-a făcut curaj să vorbească și a dezvăluit că suferă de o boală incurabilă care îi afectează toate aspectele vieții. Potrivit declarațiilor sale, a fost diagnosticată cu „Sindromul omului înțepenit”, care face ca mușchii ei să se încordeze incontrolabil, transmite DailyMail.

În cele din urmă, afecțiunea îi lasă pe cei care suferă drept „statui umane”, pe măsură ce blochează progresiv corpul în poziții rigide, lăsând oamenii incapabili să meargă sau să vorbească.

Deși nu există un tratament, există tratamente pentru a încetini progresia, Celine dezvăluind că face tot ce poate pentru a minimiza simptomele.

Ce se întâmplă cu biletele la concertul lui Celine Diona de la București, după ce evenimentul a fost anulat

Concertul artistei la Bucureşti urma să aibă loc, pe 11 iulie 2023, pe Arena Naţională.

Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti pe 11 iunie 2023, anunţă Emagic, citat de News.ro.

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor şi condiţiilor organizatorului, publicate pe siteul oficial al acestuia - https://www.emagic.ro/termeni-si-conditii/, exclusiv prin intermediul platformelor de ticketing autorizate (distribuitorii oficiali care au comercializat biletele), respectiv iaBilet.ro sau Eventim.ro, după cum este menţionat pe bilet, prin accesarea formularelor de retur disponibile la iabilet.ro/retur, respectiv, eventim.ro/refund/

Având în vedere lungă perioada de timp scursă de la data punerii în vânzare a concertului, returnarea contravalorii biletelor în mod automat în conturile clienţilor nu mai este posibilă.

Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deţinătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor.

Concertele anulate din cadrul turnenului “Courage World Tour” ce ar fi avut loc la vară:

Tel Aviv, Israel | Bloomfield Stadium | 31 mai 2023

Nicosia, Cyprus |GSP Stadium | 3 iunie 2023

Attard, Malta | Ta’Qali | 6 iunie 2023

Athens, Greece |O.A.K.A. Stadium | 9 iunie 2023

Bucharest, Romania | National Arena | 11 iulie 2023

Carhaix, France | Les Vieilles Charrues | 13 iulie 2023

Lucca, Italy | Lucca Summer Festival | 15 iulie 2023

Nyon, Switzerland | Paléo Festival Nyon | 17 iulie 2023

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Mesajul care i-a luat prin surprindere pe f... Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Cu ce probleme de sănătate s-a întors din Anglia...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x