Căutare Live

Choupette, pisica bogată a lui Karl Lagerfeld, are toate șansele să devină cea mai bogată felină. Cine deține recordul, momentan

Pisica, moștenitoare a unei părți însemnate din averea de aproape două sute de milioane de dolari a designerului Karl Lagerfeld, ar putea deveni cea mai bogată felină din lume. În prezent, recordul este deținut de Blackie, pisica ce a moștenit, în 1988, 9.5 milioane de dolari de la stăpânul său.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, ar putea fi cea mai bogată felină din lume

Profimedia

Fostul designer al casei de modă Chanel a decedat în 2019, la vârsta de 85 de ani și a lăsat în urmă o avere de aproape două sute de milioane de dolari, mai exact 195 de milioane de dolari americani, potrivit CNBC.

Choupette, faimoasa felină pe care designerul a iubit-o atât de mult, încât a declarat că ar fi luat-o de soție, dacă ar fi fost legal, a devenit cea mai importantă moștenitoare, după moartea lui Lagerfeld.

Designerul a declarat în repetate rânduri, în intreviuri trecute, că pisica are o viață de lux iar cel ce se va ocupa de ea, după ce el nu va mai fi, nu va duce lipsă de nimic în viață.

Citește și:Viața de lux a pisicii care a moștenit averea lui Karl Lagerfeld. Ce mai face pisica influencer la trei ani de la moartea lui Karl

De moment, pisica duce o viață de lux, într-un apartament din Paris, cu vedere la Sena, este vedetă pe Instagram și este în grija fostei menajere a designerului.

Și felinele pot fi independente financiar. Choupette a strâns o avere de trei milioane de dolari numai din job-uri de modelling

Pisica, hrănită cu caviar și răsfățată în cele mai opulente moduri, are urmăritori de odinul sutelor de mii, pe rețelele de socializare, este foarte activă iar postările ei, pe lângă faptul că păstrează vie aminirea stăpânului, adună aprecieri de ordinul miilor.

Citește și: Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, vedetă pe Wikipedia, Instagram și Twitter. Avea deja o avere înainte de moartea designerului

În plus, felina birmaneză cu ochi albastri și blană stufoasă se bucură de independență financiară, chiar fără să fie luată în calcul moștenirea lăsată de stăpânul său, Karl Lagerfeld.

Doar din joburile sale în calitate de model, pisica bogătașă și-a strâns propriii săi bani, însumând trei milioane de dolari, potrivit CNBC.

Așadar, până la confirmarea unor date exacte referitoare la moștenirea lui Choupette, aceasta este pe drumul spre depășirea recordului deținut acum de felina Blackie, luând în calcul că, doar banii strânși de faimoasa felină reprezintă o treime din averea lui Blackie.

La această sumă, se adaugă, evident, averea lăsată de Karl Lagerfeld.

Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”... Cum arată talia Cristinei Cioran la 6 luni de la nașterea fiicei sale. Cât de mult a reușit să slăbească...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x