Căutare Live

Cine e și cum arată sora lui Connect-R. Artistul se mândrește cu sora lui, Ana Maria

Connect-R, celebrul cântăreț de la noi, se mândrește cu sora lui. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, puțini știu cum arată sora artistului.

Connect-R, celebrul cântăreț de la noi, se mândrește cu sora lui. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, puțini știu cum arată sora artistului.

Antena 1

Connect-R este una dintre cele mai discrete vedete din România atunci când vine vorba de viața personală și familia lui. Tocmai de aceea, puțini au știut că artistul are o soră pentru că el nu vorbește foarte des despre ea.

Se pare că sora lui Connect-R ar fi implicată în cariera fratelui ei, potrivit Viva. El a devenit treptat unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară și a reușit să câștige inimile a mult mai multor oameni imediat după participarea sa la Asia Express, în sezonul 4, unde a făcut echipă cu Shift.

Cine e și cum arată Ana Maria, sora lui Connect-R

Connect-R își ține familia departe de ochii presei și ai curioșilor, însă a dorit să vorbească recent despre sora lui pe nume Ana Maria. Cântărețul a povestit într-un interviu că sora lui este cea care îl ajută în carieră.

Citește și: Connect-R și Shift, surpriză pentru fani, la scurt timp de la eliminarea din Asia Express. Ce piesă au lansat foștii concurenți

Sora lui mai mică i-a devenit lui Connect-R mâna dreaptă, fiind aliați în afaceri. Recent apăruse în presă un zvon conform căruia Connect-R nu și-ar plăti angajații, dar cântărețul a dorit să aducă lămuriri. Potrivit Viva, Connect-R a povestit în cadrul unei emisiuni că sora lui i-a devenit asistentă și se ocupă de salariile angajaților fratelui său.

„Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea.

Ce nu au înțeles ei, la un moment dat ei amenințau că pleacă și am spus. Niciodată un artist, un leader de trupă nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți, dar oamenii vin pentru cel care deschide gura.”, a declarat Connect-R într-un interviu recent, citat de Viva.

Connect-R are o fetiță superbă

Connect-R are o fetiță superbă pe nume Maya. Copila este rodul iubirii lui cu Misha, cea care i-a fost soție în trecut. Fetița lor a moștenit frumusețea mamei sale și caracterul puternic al tatălui ei, iar Connect-R este extrem de mândru de micuța lui.

Artistul postează adesea fotografii cu micuța Maya, iar fanii sunt extrem de încântați să vadă cum fetița crește pe zi ce trece.

Citește și: Misha, soția lui Connect-R, surprinsă în ipostaze provocatoare, cu formele la vedere

Toată lumea știe că artistul este un tată fericit și împlinit, iar relația sa cu fosta soție este una extrem de bună. Cei doi au păstrat o prietenie strânsă și au decis să o crească pe fetița lor împreună, chiar dacă sunt divorțați de cinci ani, iar drumurile lor s-au separat.

Cum arată Maria Dragomiroiu în costum de baie, în valurile mării, la 66 de ani. Cum s-a pozat artista... Tom Holland, protagonist în Spider-Man, la bustul gol, încordat și cu părul ciufulit. Fotografia care a produs entuziasm...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x