Căutare Live

Cine e și cum arată soția lui Cristian Popescu Piedone, Iulia Piedone. Foarte puțini știu cum arată nevasta fostului edil

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Capitalei, a fost arestat după pronunțarea în cazul dosarului Colectiv. Acesta s-a predat la o secție de poliție din Bragadiru.

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Capitalei, a fost arestat după pronunțarea în cazul dosarului Colectiv. Acesta s-a predat la o secție de poliție din Bragadiru.

Hepta

Fostul edil al Bucureștiului a fost condamnat la 4 ani de închisoare. După ce s-a predat la o secție de poliție din Bragadiru, el a fost transportat la Penitenciarul Rahova.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare. Decizia este definitivă.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la închisoare în dosarul Colectiv

Înainte de a fi luat de polițiști, Cristian Popescu Piedone a stat de vorbă cu jurnaliștii care se adunaseră în fața locuinței sale. Vizibil afectat de decizia judecătorilor, fostul primar din sectorul 5 a susținut că este nevinovat.

Citește și: Declarația scandaloasă a lui Cristian Popescu Piedone după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Ce le-a zis jurnaliștilor

"Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. Așa să-i ajute Dumnezeu. Nu se face plata pe pământ, se face acolo în ceruri.", le-a spus Cristian Popescu Piedone jurnaliștilor aflați la locuința sa, conform Hotnews.ro.

După afirmația revoltătoare în fața presei, Cristian Popescu Piedone a postat și un mesaj pe contul său de Facebook.

”M-au luat... NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit şi m-au tăvălit şase ani şi jumătate! Zilnic mi-au picurat amar şi boală în trup şi în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat puşculiţele.. Rămâneţi cu bine, oameni buni! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas alături în toţi anii aceştia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc!”, scrie fostul edil al capitalei în postarea sa de pe rețeaua de socializare.

Cine e și cum arată Iulia, soția lui Cristian Popescu Piedone

Dacă fiul său, Vlad Popescu Piedone, a avut un mesaj pentru tatăl său, soția fostului edil capitalei nu a făcut niciun anunț. Cu toate acestea, soția lui Cristian Popescu Piedone rămâne alături de el în aceste clipe grele.

Citește și: Cine îl va înlocui pe Cristian Popescu Piedone la primăria sectorului 5, după ce a primit pedeapsă cu închisoare în cazul Colectiv

Cristian Piedone și Iulia s-au căsătorit în 1988, după ce s-au cunoscut la un restaurant, la care au lucrat împreună, potrivit spynews.

Cei doi sunt împreună de peste 30 ani, iar Iulia Popescu Piedone îl sprijină necondiționat pe soțul ei. Iulia Piedone și fostul edil al capitalei au împreună doi copii, un băiat și o fată, fiind foarte mândri de realizările lor.

Puțini știu, însă, cum arată soția lui Cristian Popescu Piedone. Acesta posta adesea pe Facebook fotografii cu frumoasa lui nevastă de la evenimentele din familie la care participau sau din vacanțele pe care le petreceau împreună.

Doliu în familia lui Mircea Solcanu! Cea mai importantă persoană din viața fostului prezentator TV s-a stins din viață... S-ar fi aflat în ce țară ar fi fugit fostul primar Sorin Oprescu. Unde se află acum, după ce a fost condamnat la închiso...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x