Cine e și cum arată soția lui Romică Țociu, concurentul Te cunosc de undeva!

Romică Țociu, talentatul actor și concurent al emisiunii Te cunosc de undeva!, are o soție superbă și o căsnicie fericită. Artistul formează un cuplu artistic cu Adriana Trandafir în emisiunea Te cunosc de undeva.

Ea și Romică Țociu au împreună doi copii.

antena 1

Nicoleta Țociu este o soție devotată și o mamă dedicată. Ea și Romică Țociu au împreună doi copii. Artistul o cunoaște pe soția sa de 27 de ani, iar viața lor de familie este una cât de poate de fericită, fiind înconjurați de copii și nepoți. Copii lor sunt Cătăin, în vârstă de 24 de ani, și Daria, în vârstă de 18 ani.

Nicoleta Țociu, o soție exemplară

La multi ani Nico sa imi trăiești!

Posted by Romica Tociu on Saturday, 29 December 2018

Frumoasa Nicoleta Țociu arată extraordinar deja este mama a doi copii și are 48 de ani. Ocupația ei este aceea de terapuet, ajutând persoanele care au necesită îngrijiri de specialitate. Din nefericire, ea însăși s-a luptat cu o boală dificilă.

În 2016, Nicoleta Țociu a fost diagnosticată cu cancer la sân și a luptat din greu cu boala cumplită care a afectat-o ani de zile. În tot acest timp, Romică și copiii lor i-au fost alături în tot acest timp, oferindu-i tot sprijinul de care avea nevoie.

Citește și: Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Posted by Romica Tociu on Saturday, 7 March 2020

„Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a spus Nicoleta Țociu, la o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

Tratamentul pe care l-a urmat soția artistului a ajutat-o să depășească momentele dificile și acum s-a recuperat complet.

Fam Țociu va urează Sărbători fericite!

Posted by Romica Tociu on Thursday, 27 December 2018

Romică Țociu, bunic pentru a doua oară

Fiul Nicoletei și a lui Romică Țociu, Cătălin, a devenit tătic pentru a doua oară, iar artistul era în culmea fericirii pentru că e bunic din nou, fiind binecuvântat cu o nepoțică superbă.

Citește și: Romică Ţociu nu a fost recunoscut de către nepotul său, după o transformare pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!”: „A început să plângă!”

„Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat artistul. „Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a mai completat artistul!

Pe Romică Ţociu telespectatorii îl pot urmări în cadrul celui mai nou sezon al transforming show-ului de la Antena 1, Te cunosc de undeva!, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, unde face echipă cu buna sa prietenă Adriana Trandafir.

Ultimele știri