Căutare Live

Cine este Silvestru, soțul Dianei Șoșoacă. Cum arată bărbatul care i-a devenit al treilea soț

Diana Șoșoaca este una dintre cele mai cunoscute figuri din Parlamentul României. Senatoarea s-a făcut remarcată prin mai multe intervenții considerate controversate de către mulți, dar și prin campania anti vaccinare pe care o promovează. Însă deși numele ei este pe buzele tuturor, puțini știu cine este soțul ei, Silvestru Șoșoacă.

Diana Șoșoaca este una dintre cele mai cunoscute figuri din Parlamentul României. Senatoarea s-a făcut remarcată prin mai multe intervenții considerate controversate de către mulți, dar și prin campania anti vaccinare pe care o promovează. Însă deși numele ei este pe buzele tuturor, puțini știu cine este soțul ei, Silvestru Șoșoacă

Hepta.ro

Diana Șoșoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru. Cei doi sunt căsătoriți de câțiva ani, iar bărbatul activează într-un domeniu foarte diferit față de cel al senatoarei.

Ce salariu are soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru

Silvestru Șoșoacă activează în cadrul unei firme de consultanță pentru afaceri și management. Spre deosebire de Diana, bărbatul nu are un venit spectaculos. Venitul lui anual este de doar 28.000 de lei și este ”șef de tură”. Se pare că salariu lunar este de doar 2.300 lei.

De cealaltă parte, Diana Șoșoacă încasează anual 250.000 de la cabinetul de avocatură. Asta înseamnă un venit lunar de aproximativ 20.000 de lei, de aproape 10 ori mai mare decât al soțului, conform Observator.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Irene Boclincă, transformare de AUR, în Diana Șoșoacă. “Nenorociților, vă distrug!”

Ce avere are Diana Șoșoacă

Membră a Baroului București, Diana Șoșoacă a devenit în octombrie 2020 membru al Alianței pentru Unirea Românilor – AUR. Partidul politic a reușit să treacă pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 și Diana Șoșoacă a obținut un loc în Senatul României.

Avocata a reușit rapid să se facă neglijată, însă puțini știu faptul că Diana Șoșoacă nu are o avere de neglijat.

Citește și: A câștigat sezonul 6 iUmor cu Viorica Dancilă, acum a venit cu un alt număr special: Diana Șoșoacă. "Păi noi mai credem în Moș Crăciun?"

Senatoarea deține mai multe terenuri și locuințe, obiecte de artă, dar și conturi bancare în care se află sume generoase.

Citește și
colaj vlad gherman
Doliu în familia lui Vlad Gherman! Ce persoană dragă a pierdut actorul din serialul Adela
Doliu în familia lui Vlad Gherman! Ce persoană dragă a pierdut actorul din serialul Adela
Colaj cu Loredana și Nick Casciaro, la X Factor 2021
Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport
Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport
colaj-antonia-zâmbește
Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”
Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”
Mai multe articole

Asta reiese din declarația ei de avere, unde este specificat faptul că are un teren agricol de peste 22.000 mp în Balotești, județul Ilfov, și trei terenuri în Vâlcea și Dâmbovița.

Însă asta nu este tot căci Diana Șoșoacă mai deține și două apartemente, o casă de vacanță și o mașină de oraș, cumpărată în anul 2015.

Megan Fox a apărut pe stradă așa cum nimeni nu se aștepta să o vadă. Paparazzii au recunoscut-o imediat, în ciuda efortu... Puya a fost scos afară de un agent de pază dintr-un magazin pentru că nu a vrut să poarte mască. Ce s-a întâmplat...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri