Singura femeie pe care a iubit-o vreodată Jason Momoa are 1,57 metri înălțime și este cu 12 ani mai în vârstă decât el! Povestea lor, incredibilă! „Când am văzut-o...”

 
+3 click pentru
galerie

Singura femeie pe care a iubit-o vreodată Jason Momoa are doar 1,57 metri înălțume și este cu 12 ani mai în vârstă decât el. Când s-a îndrăgostit de ea, actorul era doar un copil, iar ea era deja o celebritate.

Jason Momoa a povestit cum s-a îndrăgostit de actrița Lisa Bonet, dar și cum a reacționat când a întâlnit-o.

La vremea când s-a îndrăgostit de Lisa Bonet, Jason Momoa avea doar opt ani și o urmărea, la fel ca mulți alții, în „The Cosby Show”, în care ea interpreta personajul Denise Huxtable. Cu un stil excentric și unic, Lisa Bonet a furat multe inimi.

Într-un interviu acordat pentru „The Late Late Show with James Corden”, Jason Momoa a povestit: „A fost mai mult decât iubire la prima vedere. Am văzut-o la televizor și am spus ceva de genul: «Mami, pe ea o vreau». M-am gândit: «Te voi urmări pentru tot restul vieții mele și te voi avea». Întotdeauna mi-am dorit să o întâlnesc. Ea a fost întodeauna o regină”.

Însă, Jason Momoa, cunoscut mai ales pentru interpretarea personajelor Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, dar și a rolului principal din „Aquaman”, i-a spus această povestea soției lui abia după ce au devenit părinți pentru a doua oară.

La prima întâlnire cu Lisa Bonet, Jason Momoa a simțit „artificii în suflet”

Prima întâlnire a lui Jason Momoa cu iubirea vieții lui a avut loc mai târziu, într-un club de jazz din Los Angeles, prin intermediul unor prieteni comuni, la începutul anului 2004.

„M-am întors și am văzut-o, iar eas-a prezentat. M-am întors spre prietenul meu și m-am prefăcut că țip. Aveam un spectacol de artificii în suflet”, a povestit el.

Apoi, Jason Momoa a „convins-o” pe Lisa Bonet să îl ducă acasă, deoarece el stătea într-o cameă de hotel.

„În acel club de jazz, a apărut dragostea cea mare, iar el nu a fugit, așa cum fac mulți alți bărbați. M-a ridicat, practic, și m-a aruncat pe un umăr, ca un om al peșterilor”, a povestit și Lisa Bonet.

Jason Momoa și Lisa Bonet sunt văzuți ca un cuplu nonconformist. Cei doi au împreună doi copii cu nume inedited - o fiică, Lola Iolani Momoa, în vârstă de 11 ani, și un fiu, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, în vârstă de 10 ani. Numele lor înseamnă „șoim regal”, respectiv „războinic, putere, ploaie și întuneric”.

De altfel, în 1993, Lisa Bonet și-a schimbat numele în acte în Lilakoi Moon, pentru a-și „celebra viața personală, în afara celebrății”.

Anterior, Lisa Bonet a fost căsătorită cu cântărețul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, Zoe Kravitz. Cei doi ar avea o relație de prietenie în prezent. facebook whatsapp twitter pinterest