Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Clanul Corduneanu, mesaj neașteptat pentru familia lui Emi Pian! Ce au transmis interlopii

La scurt timp după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu, au ieșit la iveală detalii incredibile despre lumea interlopă din România. Șeful clanului Corduneanu a transmis un mesaj neașteptat.

Emi Pian (stânga) și Costel Corduneanu (dreapta)

Florin Mototolea, zis și Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis din cauza unei răfuieli între clanuri rivale. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești și totul ar fi pornit de la niște nemulțumiri apărute după un joc de barbut.

Șeful clanului Corduneanu, mesaj pentru fratele lui Emi Pian

Astfel, liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost înjunghiat și bărbatul a ajuns de urgență la spital, unde medicii nu au putut să-i salveze viața. Bărbatul a murit la vârsta de 39 de ani, iar familia a orgaanizat funeralii fastuoase.

citește și: Descoperire uluitoare la autopsia lui Emi Pian! Ce s-a găsit în sângele acestuia

De când a murit Emi Pian, familia acestuia și clanul Duduianu nu mai are parte de liniște. Recent s-a făcut o descoperire surprinzătoare. Imediat după deces, Costel Corduneanu, liderul unui celebru clan interlop din România, i-a transmis lui Grațian Pian, unul dintre frații lui Emi Pian, un mesaj de condoleanțe pe Facebook.

Clanul Corduneanu, mesaj neașteptat pentru familia lui Emi Pian! Ce au transmis interlopii

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

„Condoleanțe mari de la mine, Costel. Trebuie să plătească pentru asta”, a transmis Costel Corduneanu, aflat în închisoare, pe pagina de Facebook a lui Grațian Pian.

În prezent, Napy (membru al clanului Rinu), cel acuzat de uciderea lui Emi Pian, se află în arestul Poliției Capitalei și este acuzat de omor.

citește și: La cine ajung banii lui Emi Pian! Ce se întâmplă cu toată averea interlopului

Mulți cred acum fie că Napy nu este adevăratul criminal al liderului clanului Duduianu, fie că Emi Pian va fi răzbunat de Duduieni sau de alt clan interlop din România.

Regulile clanurilor sunt clare: atunci când un lider moare, conducerea ajunge în mâinile celui care este următorul cel mai bătrân bărbat din familie. În cazul de față, clanul Duduianu va fi condus de către Laurențiu Duduianu, cunoscut și drept Ciprian Pian. În prezent, acesta este cercetat pentru tentativă de omor, după ce l-au atacat pe criminalul fratelui său.

Recomandari