Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Claudia Pătrășcanu, în ipostaze provocatoare după despărțirea de Gabi Bădălău: ”Viața unei femei nu se sfârșește la 40 ani, ci abia începe!”

Ultima perioadă a fost extrem de dificilă pentru Claudia Pătrășcanu, care s-a despărțit de Gabi Bădălău, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii, însă artista a continuat să-și păstreze zâmbetul pe buze.

Claudia Pătrășcanu, în ipostaze provocatoare după despărțirea de Gabi Bădălău: ”Viața unei femei nu se sfârșește la 40 ani, ci abia începe!”

Facebook

Claudia Pătrășcanu a plecat de acasă cu cei doi copii în urmă cu aproape un an de zile, iar acum luptă pentru custodia lor. În ciuda faptului că relația lor este complicată, aceasta nu doar că și-a păstrat zâmbetul pe buze, însă se mândrește cu un fizic de invidiat.

La 40 de ani, Claudia Pătrășcanu e la fel de sexy ca în perioada Exotic. Pictorial spectaculos în plin proces de divorț

Recent, Claudia Pătrășcanu a pozat în ipostaze sexy, etalându-și trupul perfect sculptat.

Claudia Pătrășcanu, la cuțite cu tatăl copiilor ei! Vedeta îl face praf pe Gabi Bădălău! | Video

"Se spune ca viața unei femei nu se sfârșește la 40 ani, ci abia începe! Dacă înainte mi se spunea ca.... eee ai 40 ani,nu mai faci nimic! Eventual,trebuia sa mi văd viața sfârșită doar ptr ca urma aceasta vârsta?! Ei bine, viața abia acum începe cu adevărat! Mă simt împlinita, liniștită și plină de viața! Dragile mele,priviți viața cu încredere in voi,la orice vârsta", a scris Claudia la una dintre imagini.

Recomandari