Căutare Live

"Competiție financiară" între Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. Cine face mai mulți bani

Vlăduța Lupău și Carmen de la Sălciua se bucură de o popularitate fabuloasă printre artistele de muzică populară de pe meleagurile autohtone. Cele două au câștiguri foarte mari, mai că s-ar putea duela în încăsări.

Vlăduța Lupău a înregistrat un profit de cinci ori mai mare decât Carmen de la Sălciua

Instagram

Când vine vorba de muzică, cele două ardelence care se întrec pe scena ritmurilor populare s-ar putea întrece și pe plan financiar. Potrivit Fanatik, ele nu sunt rivale în mod oficial, însă popularitatea ambelor poate duce către acolo.

Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău, profit de zeci și sute de mii de euro

Potrivit aceleiași surse, există multe similitudini între ele, inclusiv că ambele au fost invitate să cânte pentru CFR Cluj. Vlăduța Lupău este chiar căsătorită cu Adi Rus, fost portar al CFR Cluj.

Artista provine, oricum, dintr-o familie înstărită și, deși așteaptă un copil, aceasta nu depinde de soțul ei, din punct de vedere material.

Citește și:De ce părinții Vlăduței Lupău nu sunt de acord cu cariera ei muzicală. Aceștia vor ca ea să o încheie cât mai repede

Potrivit aceleiași surse, artista are două companii ce au ca obiectiv activitățile de interpretare artistică și spectacolele.

Firmele au fost înființate în 2020, una având o cifră de afaceri de peste 270.000 de lei pe anul trecut, adică peste 54 de mii de euro, cu un profit înregistrat de 66.500 de lei, adică aproximativ 13.500 de euro.

Totalul cu cea de-a doua firmă i-a adus Vlăduței Lupău un profit declarat de aproape 100 de mii de euro.

Citește și:Carmen de la Sălciua s-a pozat la piscină. Cum arată cântăreața care a fost cerută de soție de iubitul ei, Marian

Pe aceeași rețetă, și Carmen de la Sălciua are două firme, deschise în 2020, însă profitul este mai mic decât al Vlăduței Lupău și este de trei ori mai mic decât anul trecut, adică 7500 de euro iar cea de-a doua firmă este tot în scădere, având un profit tot de trei ori mai mic față de anul trecut, 11 mii de euro, potrivit aceleiași surse.

Per total, diferența de profit dintre Vlăduța Lupău și Carmen de la Sălciua este de cinci ori mai mică, cea din urmă având un profit total de 20 de mii de euro, față de Vlăduța Lupău, cu 100 de mii de euro, potrivit sursei citată.

Ducesa de Cambridge a încercat să îi controleze gesturile Prințului Louis, dar fără succes. Ce s-a întâmplat în văzul tu... Gina Pistol a cântat live pe scenă alături de Smiley. Ce mesaj a transmis și cum a fost noua sa experiență: „Am făcut-o....
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x