Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Conflictul dintre Brigitte și Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă, continuă. Ce acuzații grele își aduc cele două

Raluca Podea continuă conflictul cu soții Pastramă, după ce Brigitte a acuzat-o de șantaj, într-o postare pe Instagram.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea continuă să se certe din cauza banilor pe care Florin Pastramă i-a împrumutat de la mama acesteia

Instagram

Blonda a vorbit, la Extra Night Show, despre datoriile la care face referire în mesajul pe care i l-a trimis actualei partenere a lui Florin Pastramă.

”S-a întâmplat să aibă diferite credite și eu să iau bani de acasă, de la mama mea, să poată să-și achite el acele credite. (...) S-a ajuns la o sumă destul de măricică, nu erau 2-3 lei... Mii de euro, eu i-am dat, neștiind ce o să urmezeze. Normal și civilizat era să-mi recuperez banii, nu să stau să trag eu de ei”, a spus Raluca în emisiunea lui Dan Capatos.

Ea a mai afirmat faptul că nu este singura fostă iubită căreia Pastramă trebuie să-i restituie anumite sume de bani. Conform declarațiilor date de Raluca, în timpul relației lor, Florin a fost contactat des de partenera anterioră, care dorea să-și primească datoriile.

”Eu am mesaje în care ea îi dădea mesaje lui, din 2018-2019, în care îl ruga să-i dea banii”, a zis ea.

Ce a scris Brigitte Pastramă despre Raluca Podea

Cele două femei s-au certat după ce Florin a înșelat-o pe Raluca cu Brigitte, în urmă cu doi ani. În perioada respectivă, tensiunile au atins cote imense, iar divele și-au trimis tot felul de mesaje.

Pe unul dintre ele, în care Raluca Podea își cerea banii, fosta soție a lui Ilie Năstase l-a scos zilele trecute de la naftalină.

„Nu am vrut să fac public acest mesaj, (...) dar Raluca draga, m-ai obligat! Infracțiunile pe care le-ai săvârșit aici sunt amenințare și santaj! Mult mai grave decât hărțuirea! Când scrii „îmi vreau banii înapoi cât mai repede că vă distrug”, cum se numește?”, a notat Brigitte.

Recomandari