Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Corina Bud, provocare extremă! Fotografiile vedetei au stârnit o explozie de reacții! Cum s-a pozat excentrica artistă! |FOTO

După o absență din showbiz, de aproximativ trei ani, Corina Bud revine mai sexy și mai provocatoare ca niciodată. Fotografiile vedetei au strârnit o explozie de reacții pe Instagram.

Corina Bud, provocare extremă! Fotografiile vedetei au stârnit o explozie de reacții! Cum s-a pozat excentrica artistă!

instagram

Corina Bud revine mai sexy ca niciodată. Fotografiile vedetei au stârnit o explozie de reacții din partea fanilor care o urmăresc pe Instagram, pe contul său oficial recent deschis, dar unde, vedeta, deja a adunat un număr impresionant de urmăritori.

Corina Bud revine după trei ani de absență, mult mai sexy și mai provocatoare! | VIDEO

...exemplar original 🧊🥀🧊

O postare distribuită de KORINA 🪐 コリーナ (@corinabud) pe

Corina a fost mereu o apariție excentrica și provocatoare și nu a putut trece niciofdata neobservată. După fotografiile postate pe Intagram, fanii nu au putut trece cu vederea apariția surprinzătoare, mai ales dupa perioada de pauza, și i-au transmis diverse mesaje artstei. Unii de apreciere, dar nici criticile nu au ezitat să apară.

"Nu mai știi cum să iesi in evidență. Urât!", îi scria o urmăritoare Corinei.

Alți urmăritori îi făceau propuneri indecente frumoasei artiste, care însă nu s- a lăsat influențată de mesajele răutăcioase, ignorându-le total.

Corina Bud revine după trei ani de absență, mult mai sexy și mai provocatoare! | VIDEO

După o pauză din lumina reflectoarelor, de aproximativ trei ani, Corina Bud lansează primul single "SUPERSTAR" prin propria ei casa de discuri, în colaborare cu artista și executivul, Geneva (sau JJ). Artistele deja au o istorie împreună, căci au lucrat la hit-ul internațional "No Sleepin", însă de data asta colaborarea lor este una diferită.

Piesa implică un stil nou pentru Corina (Trap/Pop) și este interpretat în modul clasic care deja o caracterizează pe artistă.

Melodia este inspirată dintr-o poveste de "l'amour" pe care Corina o trăiește intens.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro