Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Corina Dănilă a împlinit 49 de ani. Vedeta a distribuit fotografii din copilărie și adolescență, nemaivăzute până acum

Corina Dănilă a împlinit 49 de ani și, cu această ocazie, a împărtășit cu fanii fotografii pe care le-a realziat de-a lungul timpului.

Corina Dănilă are acum 49 de ani și o carieră de excepție în teatru și televiziune

Instagram

Corina Dănilă a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, cu ocazia împlinirii a 49 de ani. Vedeta spune că își amintește tot parcursul care a făcut-o să devină ce este astăzi.

„A fost o zi cu soare! La propriu. Și în sufletul meu! 49. Hmm.. aproape 50 de ani! Îmi simt rădăcinile, știu cine sunt, de unde vin, îmi amintesc tot drumul. Cărarea luminoasă când totul a fost bine dar și când m-am rătăcit în întunericul vremurilor grele. Fiecare moment mi-a modelat viața și pe mine, cea de azi. Tot binele dar.. fiecare eșec, fiecare om care mi-a zis "nu poți!" sau "nu ești suficient de bună!" sau.. "visezi!" Ei bine, visele pot deveni realitate și depinde de noi să ignorăm negativitatea, limitele impuse de alții. Este "imposibil" până când se realizează! Doar dacă te focusezi pe tine însuți, este singura competiție pe care o ai, să fii mai bun decât ai fost ieri. Fizic, mental, spiritual. Ăsta e adevăratul succes! Să găsești pacea interioară, dragoste, fericire, chiar dacă doar în.. momente. Continuă să îți faci amintiri, continuă să crești, să înveți, să-ți urmărești visurile! Este călătoria mea, drumul meu, visul meu”, a scris Corina Dănilă pe contul său de Instagram.

Corina Dănilă, imagini din cei 49 de ani de existență

De asemenea, Corina Dănilă a distribuit o serie de fotografii cu ea, realizate de-a lungul celor 49 de ani de existență.

Citește și: Corina Dănilă, siluetă de model, nu glumă! Fosta prezentatoare a renunțat la câteva alimente și a slăbit 20 de kilograme

Corina Dănilă, carieră de excepție în teatru și televiziune

De-a lungul celor 49 de ani Corina Dănilă și-a constuit o carieră lăudabilă în televiziune, teatru și filmografie. Corina Dănilă a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în 1994, devenind cunoscută în acel an ca prezentatoare de știri.

În ceea ce privește actoria, Corina Dănilă a devenit celebră cu rolul Anei Dogaru, rol principal feminine, în telenovela d ela Acasă TV, „Numai iubirea”, din 2004.

A mai jucat în „Crucea de piatră - ultimul bordel”, „Somnul insulei”, „Dark Angel: The Ascent”, „Dark Asylum”, „Windfall” și a dublat vocea personajului Sally Carrera în cele trei părți ale filmului animat „Cars”.

Corina Dănilă are o fiică de 17 ani

Totuși, cea mai mare realizare a ei este fiica sa care acum are 17 ani.

Potrivit Unica.ro, Corina Dănilă a preferat să-și țină viața personală departe de ochii presei după ce a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când Rianna avea numai 5 ani.

Citește și: Pe ea o vezi mereu la tv, dar fiica ei este o prezență discretă. Fata Corinei Dănilă a împlinit 17 ani

Corina Dănilă spunea în urmă cu 1 an că relația dintre ea și fiica sa este una cu adevărat specială și că de cele mai multe ori se înțeleg din priviri, potrivit Unica.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe", spunea Corina Dănilă despre fiica sa.

Recomandari