Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Ipoteza sinuciderii se confirmă? Cornel Galeș a fost activ pe Whatsapp la două minute după accident. Dovada din telefonul bărbatului

După ce s-a spus că există un bilet de adio lăsat de Cornel Galeș, o nouă dovadă susține ipoteza sinuciderii. Bărbatul ar fi folosit telefonul cu doar două minute înainte de accidentul rutier în care și-a pierdut viața. Mobilul lui Galeș a fost preluat de autorități pentru anchetă.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie, într-un accident rutier

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie, în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, iar cu câteva minute înainte el a folosit aplicația Whatsapp, pe care a scris un sms. Un bun prieten al său a confirmat ora la care s-a produs accidentul din Spania, însă refuză să ia în calcul ipoteza sinuciderii.

Citește și: Cutremurător! Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO și a plecat de acasă, direct, spre moarte! Doina Belu a spus tot

Cornel Galeș ar fi lăsat un bilet de adio

"Păi cum să îşi lase bilet de adio, când el a fost să mănânce la un restaurant. El nu s-a dus să se omoare", a precizat acesta.

Potrivit spynews.ro, prietenul lui Galeș ar fi spus că există posibilitatea ca fostul soţ al Ilenei CIuculete să fi murit în timp ce scria sau citea un mesaj.

Privind activitatea de pe Whatsapp, a specificat că există diferenţa de ore şi că decesul a fost pe loc. Telefonul se află în prezent la Tribunal pentru anchetă.

Cornel Galeș va fi înmormântat în țară, lângă Ileana Ciuculete

Trupul neînsufleţit al regretatului Cornel Galeş va fi repatriat marţi, 10 decembrie. Înmormântarea va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti. Cornel Galeş va fi îngropat lângă Ileana Ciuculete.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro