Căutare Live

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară. Ce spune artistul despre succesul său muzical

Costi Ioniță este foarte fericit de când a aflat că este nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy, în calitate de producător muzical.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară. Ce spune artistul despre succesul său muzical

Hepta/ Instagram

Costi Ioniță a fost nominalizat și anul acesta la Premiile Grammy pentru colaborările sale cu Jesse Royal și Sean Paul. Costi a lucrat la albumele „Live N Livin' a lui Sean Paul și „Positive Vibration' a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae', la Premiile Grammy 2022.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy 2021. Ce declarații a făcut producătorul muzical

Costi Ioniță a fost nominalizat de două ari la Premiile Grammy, pentru a doua oară în viața lui. Acesta a făcut anunțul și pe rețelele sale de socializare, după ce s-au aflat în toată lumea nominalizările care au fost făcute pentru anul 2022 la Premiile Grammy.

Citește și: Costi Ioniță a produs un cântec reggae care a ajuns locul 1 în lume. Artiștii internaționali sunt Sean Paul, Shaggy și Spice

Artistul a mai fost nominalizat și în anul 2012 pentru albumul lansat de Shaddy, album care s-a bucurat de succes.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român', a transmis Costi Ioniță pe Tiktok și Instagram, cu privire la această reușită.

Citește și: Costi Ioniță, surprins alături de o actriță de la Hollywood. În ce ipostază au fost fotografiați cei doi

Ceremonia de decernare a premiilor va avea lor pe 31 ianuarie 2022.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

„Mâine la 11:00 se lansează un proiect special, alături de artiști extraordinari. Acest proiect are ca și scop readucerea în prim plan și conștientizarea valorilor naționale, a faptului ca suntem un popor special , care a dat naștere multor oameni extrem de valoroși și care a contribuit enorm la dezvoltarea întregii Lumi. Trebuie să ne cinstim înaintașii și sa fim conștienți că dacă vom fi uniți, suntem de neoprit.”, a mai spus el pe Instagram.

Costi Ioniță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din prezent, care reușește să creeze hit după hit și să ducă cântăreții în primele poziții din trending. De această dată, artistul a obținut un succes colosal cu o piesă din străinătate care a ajuns locul 1 în lume la categoria reggae.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Tina Turner a împlinit 82 ani. Cum arată acum celebra cântăreață care se afla în topul preferințelor muzicale...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri